Ιστορία των ανδρικών ομάδων Μπάσκετ της Ελευθερίας

όταν τα γήπεδα ήταν ανοικτά και τσιμεντένια.

Λίγα χρόνια μετά την ίδρυσή της η Ελευθερία, άρχισε να δημιουργεί τμήμα μπάσκετ, με πολλούς αθλητές να περνούν φορούν την φανέλα του συλλόγου, μερικών τα ονόματα είναι έκπληξη, όπως οι θρυλικοί διεθνείς βολεϊμπολίστες Στέλιος Καζάζης και Ο Μιχάλης Γεωργαντής, έπαιξαν μπάσκετ στην Ελευθερία. Επίσης στην Ελευθερία αγωνίσθηκε και ο δις πρωταθλητής Ελλάδος με τον Παναθηναϊκό Κατσίνης. Πολλοί αθλητές ξεκινώντας από την Ελευθερία αγωνίσθηκαν σε άλλους συλλόγους στα εθνικά πρωτάθλήματα όπως οι: Βασιλόπουλος Θοδωρής, οι αδελφοί Ιορδάνου, οι αδελφοί Καρβούνης Παύλος και Πέτρος, ο Τερλέγκας Χρήστος.

 Η Ελευθερία από την αρχή της ιστορίας της έδινε προσοχή στις υποδομές της, και αρκετοί αθλητές πέραν αυτών που συνέχισαν σε συλλόγους ανωτέρων κατηγοριών, πάντα η ανδρική της ομάδα είχε σαν βάση αθλητές προερχόμενους από τα μικρά της τμήματα, συνήθως σε μεγάλο ποσοστό

Η Ελευθερία πριν αποκτήσει μόνιμη αγωνιστική έδρα στην πόλη της, αγωνίσθηκε ως ¨γηπεδούχος¨σε διάφορα γήπεδα των γειτονικών συνοικιών, όπως τα Περόνια ή το κλειστό των Καμινίων, έως ότου μπόρεσε να βρει στέγη στο Μοσχάτο με την ολοκλήρωση του κλειστού της Μιαούλη αλλά και του πατρακείμενου ανοικτού.

Η Ελευθερία ξεκίνησε στην Ε.Σ.Κ.Α. την σεζόν 1979-1980, υπό τον κόουτς Σταματιάδη και με τεχνική επίβλεψη από τον εκ των επιφανών προπονητών της χώρας, Ποτόσογλου, που στο μέλλον θα συνδεθεί με την Ελευθερία.

Στα επόμενα έτη πολλοί προπονητές εργάσθηκαν στην ομάδα μας, όπως επίσης και ο εκ των ιστορικών προπονητών, Νίκος Μήλας, επίσης οι Παπαθανασίου, Κουτσούρης, Βλαχούλης και ως αθλητής , αλλά και προπονητές που εργάζονται και πάλι σήμερα στην Ελευθερία, πχ Τσαραπατσάνης, αλλά και ο σημερινός κόουτς των ανδρών Σίμος.

Η Ελευθερία αγωνιζόταν στην Ε.Σ.Κ. Αττικής και το 1995 βρισκόταν στην Α’ κατηγορία της. Το έτος αυτό η Ε.Σ.Κ.Α. διαχωρίστηκε και οι ομάδες των νοτίων περιοχών αποτέλεσαν μια νέα Ένωση την Ε.Σ.Κα.Ν.Α. Η Ελευθερία κατατάχθηκε στην Α΄ κατηγορία, και τα επόμενα χρόνια, ήταν μια ομάδα που βρισκόταν κατά περιόδους στην A΄και B΄ κατηγορία. Το 2002  βρισκόταν στην Γ΄ κατηγορία (από τις 4 της Ε.Σ.Κα.Ν.Α.)  αλλά τα επόμενα χρόνια βρέθηκε στην Β΄ κατηγορία.

Από το 2006 που η Ελευθερία επέστρεψε στην Α κατηγορία της Ε.Σ.Κα.Ν.Α., θα είναι κατά κανόνα ομάδα αυτής της κατηγορίας ενώ 5 φορές οπου θα πέσει στην Β θα παραμένει εκεί πάντα μόνο για μια σεζόν.

ιστορία 1979-σήμερα

Η περιγραφή κατ' έτος, για όλα τα τμήματα Ανδρών, έως των αγοριών.

Δυστυχώς η ύπαρξη περισσοτέρων στοιχείων, κυρίως για τις παλιές δεκαετίες προς το παρόν ήταν αδύνατη, και φοβούμαστε πως σημαντικοί αθλητές και παράγοντες να αδικηθούν. Φυσικά με την πάροδο του χρόνου, ήταν φυσικό να διαθέτουμε περισσότερα στοιχεία, ειδικώς στην πρόσφατη περίοδο όπου υπάρχει αρκετό καταχωρημένο ηλεκτρονικώς υλικό. Από το 2016-17 το παρόν σάιτ αποτελεί τον επίσημο ιστότοπο της Ελευθερίας, όπου η ιστορία της ομάδας ρέει αγώνα με αγώνα, γεγονός προς γεγονός και για όλα τα τμήματα που αγωνίζονται σε επίσημα πρωταθλήματα των Ομοσπονδιών. Η προηγούμενη περίοδος μέσα του 2011 έως το 2016, είναι καταγεγραμμένη στο παλιό μας μπλογκ ( http://eleftheriamoschatou.blogspot.com  ). Τα προηγούμενα έτη συλλέχθηκαν είτε από την Βικιπαίδεια αλλά και αναμνήσεις παλιών μελών, και η συλλογή συνεχίζεται με την ελπίδα κάποτε να υπάρχει όλη η ιστορία.

Οπωσδήποτε οποιαδήποτε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη, καθώς τα πρώτα χρόνια της Ελευθερίας ήταν σημαντικά, όχι μόνο για τους μεγάλους αθλητές που φόρεσαν τα μπλε, αλλά και στο ότι συντελέστηκε η καταξίωση του συλλόγου στην Ν. Ανατολική Αττική. Το μέϊλ του συλλόγου είναι:  eleftheriamoschatou@gmail.com

 Περιγραφή κατά σεζόν: όλη η καταχώρηση τελεί προς το παρόν υπό επεξεργασία

&

Την σεζόν, 2005-06, η Ελευθερία στην Β Κατηγορία της Ε.Σ.Κα.Ν.Α., υπό τους Ποτόσογλου (προπονητή εθνικών ομάδων παλαιότερα) -Παπαναστασίου, ανήλθε στην Α Κατηγορία Ανδρών της Ε.Σ.Κα.Ν.Α.

&

Την σεζόν, 2006-07, η Ελευθερία στην Α Κατηγορία της Ε.Σ.Κα.Ν.Α., υπό τους Ποτόσογλου, Παπαναστασίου, δεν μπόρεσε να εξασφαλίσει τη σταθεροποίησή της σε αυτή. Σε πρωτάθλημα 14 ομάδων, συγκέντρωσε 8 νίκες - 18 ήττες με αποτέλεσμα να καταταγεί στη 12η θέση και να υποβιβαστεί στη Β Κατηγορία.

&

Την σεζόν, 2007-08, η Ελευθερία στην Β Κατηγορία της Ε.Σ.Κα.Ν.Α., υπό τους ΠοτόσογλουΠαπαναστασίου, ήταν η μία από τις τέσσερις ομάδες που εξασφάλισαν την άνοδο επανερχόμενη αμέσως στην Α' Κατηγορία.

&

Την σεζόν, 2008-09, η Ελευθερία στην Α Κατηγορία της Ε.Σ.Κα.Ν.Α., υπό τους ΠοτόσογλουΔυαλυνά, έδειξε όχι μόνο απλώς καλό αγωνιστικό πρόσωπο, αλλά ήταν πρωταγωνίστρια, ολοκληρώνοντας τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για την Α' Κατηγορία στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, σε σύνολο 14 ομάδων.  Ήταν και είναι ως σήμερα η καλύτερη βαθμολογική θέση για την Ελευθερία, που είχε την εποχή εκείνη ένα από τα καλύτερα ¨ρόστερ¨ όλων των εποχών, με αρκετούς παίκτες γέννημα θρέμμα της ομάδας να αγωνίζονται ακόμη και σήμερα. Διεκδίκησε τότε ακόμη και την άνοδο, μαθηματικώς έως λίγο πριν το φινάλε του πρωταθλήματος και μπορούσε στο τέλος να διαμαρτύρεται πως είχε αδικηθεί από διαιτητικές αποφάσεις. Ήταν έως και σήμερα η καλύτερη παρουσία του συλλόγου στην Ε.Σ.Κα.Ν.Α.

&

Την σεζόν, 2009-10, η Ελευθερία στην Α Κατηγορία της Ε.Σ.Κα.Ν.Α., υπό τους ΠοτόσογλουΣαββούρδο, οπότε και το Πρωτάθλημα της Α Κατηγορίας διεξήχθη και πάλι μεταξύ 14 ομάδων, ο σύλλογος του Μοσχάτου τερμάτισε στην 6η θέση, έχοντας συλλέξει 15 νίκες - 11 ήττες, και δείχνοντας να παραμένει στον πυρήνα των ισχυρών της Α κατηγορίας. Σημειώνεται πως παρατηρήθηκε πενταπλή ισοβαθμία για τις θέσεις 5 έως 9 ανάμεσα στις ομάδες Α.Ε. Ρέντη, Ελευθερία, Προοδευτική, Πέρα και Φιλαθλητικό Μεγάρων. με την τελική κατάταξη να διαμορφώνεται από τα μεταξύ τους αποτελέσματα. Με την αποχώρηση Ποτόσογλου στις τελευταίες αγωνιστικές η ομάδα ήταν υπό την καθοδήγηση του Σαββούρδου.

ΥΠΟΔΟΜΕΣ: .  ΕΦΗΒΟΙ92, >, 17χρ.){Α κατ}  και ΠΑΙΔΕΣ94, >, 15χρ.){Α κατ} ήταν από τις υπολογίσιμες δυνάμεις της Α κατηγορίας.

&

Την σεζόν, 2010-11, η Ελευθερία στην Α Κατηγορία της Ε.Σ.Κα.Ν.Α., υπό τον Σαββούρδο αλλά μετά τις πρώτες αγωνιστικές τον αντικατέστησε ο παλαιός παίκτης της ομάδος Καρβούνης ενώ λίγο πριν το τέλος της σεζόν ανέλαβε ο Κουτσούμπας. Η σεζόν ξεκίνησε με στόχο να συνεχιστεί η προσπάθεια ανόδου της Ελευθερίας στη Γ Εθνική, ωστόσο και πάλι δεν πέτυχε το στόχο της. Στην τελική βαθμολογία βρέθηκε στην 8η θέση σε σύνολο 14 συλλόγων, με ασφάλεια πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Ο απολογισμός της χρονιάς ήταν 12 νίκες - 14 ήττες, όσες συνέλεξαν και οι ομάδες Πρωτέα Βούλας και Φοίνιακας Πειραιά. Παραλλήλως στο κύπελλο η Ελευθερία άγγιξε για πρώτη φορά την είσοδο στο φάιναλ-4, φτάνοντας στους προημιτελικούς! Την εξαιρετική αυτή ομάδα αποτελούσαν οι: Φραγκούλης, Κουτσουμπάκος, Παρασίδης, Κόλλιας, Τζαφέρης, Παπατρέχας, Καρασούλας, Χατζηκίδης, Τσιρόπουλος, Παυλιάς. Επίσης είχαν παρουσία οι : Γκαφάρ, και οι έφηβοι : Κυριακού, Βάθης, Ανδρουλάκης, Βούτας, Λύτρας, Μαρκουίζος, Μπότσας.

ΥΠΟΔΟΜΕΣ: υποβιβασμός παίδων & εφήβων, μετά από μεγάλη παραμονή στην Α κατηγορία

1.  ΕΦΗΒΟΙ93, >, 17χρ.) {Α κατ}. υποβιβάσθηκαν στην Β κατηγορία. Η ομάδα (κόουτς Κουτσούμπας): Κυριακού, Βάθης, Νικολάου, Ροδιτάκης, Χαλβατζής, Ανδρουλάκης, Βούτας, Λύτρας, Μαρκουίζος, Τσολιάς, Χανιωτάκης.

2.  ΠΑΙΔΕΣ95, >,  15χρ.) {Α κατ}. υποβιβάσθηκαν στην Β κατηγορία. Η ομάδα (κόουτς Διολέτης): Αθανασέλης, Ευθυμίου, Μπεντούρ, Παπαντωνίου, Σγαρδέλης, Χατζηδάκης, Γιαννουσάς, Πάσμα, Παπακωνσταντίνου, Κωλέτσης, Παπουρτζής & ο παμπαίς Ιορδάνου.

5.  ΠΡΟΜΙΝΙ99, >, 12 χρ.). Η ομάδα (κόουτς Σταθόπουλος): Αλοϊζος, Βασιλειάδης –Τσελεπίδης, Δελακάς, Λύκος, Σκαρπέλος, Τσιόγκας, Χριστόπουλος Μ., Χριστόπουλος Ν., Λιατάκης, Προεστάκης, Τσιγκάκος, Χατζηπαυλής.

& 

Την σεζόν, 2011-12 η Ελευθερία στην Α Κατηγορία της Ε.Σ.Κα.Ν.Α., υπό τους Κακκαλιά, Παπαναστασίου, ξεκίνησε νέα προσπάθεια αλλά η απόδοση του συλλόγου, μετά και από βαρύς τραυματισμούς, παρουσίασε κάμψη, στον β γύρο, με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να αποφύγει τον υποβιβασμό στη Β' Κατηγορία. Ειδικότερα ο απολογισμός του ήταν 7 νίκες και 19 ήττες και συνεπώς έκλεισε τη χρονιά στη 12η θέση/14 της τελικής κατάταξης(μ.ο.π.: επίθ. 63.2 - 41.4  άμ.). Έτσι ακολούθησε το Φοίνικα Πειραιά και το Παλαιό Φάληρο στην αμέσως χαμηλότερη Β Κατηγορία μετά από τέσσερα χρόνια. Την ομάδα αποτελούσαν οι : Φραγκούλης, Βεντούρης, Παρασίδης, Κόλλιας, Τζαφέρης, Δέλλιος, Τσιρόπουλος, Βασιλόπουλος Δ., Αναγνώστου, Ζαρκαδούλας, Ιγγλέζος, Μπαρδης. Επίσης είχαν παρουσία οι : Καρασούλας, Κυριακού, Μακρής και οι έφηβοι Ροδιτάκης, Μπότσας.

ΥΠΟΔΟΜΕΣ: παίδες & έφηβοι στην β κατηγορία, που ήταν τότε ενιαία. Οι ομάδες μας κέρδισαν την παραμονή στην β κατηγορία ενός ομίλου των 12, καθώς θα συσταθεί ενιαία πλέον Γ κατηγορία.

1.  ΕΦΗΒΟΙ93>, 18χρ.) {Β κατ}Έφτασαν στην β φάση.(των 20 ομάδων),  της Β κατηγ. Η ομάδα (κόουτς Διολέτης): Βάθης, Νικολάου, Σταγιανός, Λύτρας, Μαρκουίζος, Μπότσας, Ευθυμίου, Μπεντούρ, Παπαντωνίου. Επίσης οι : Ροδιτάκης, Λαουάλ, Αθανασέλης, Σγαρδέλης. Παρουσία είχαν οι: Χαλβατζής, Χατζηδάκης & οι παίδες: Τσαραπατσάνης, Παπακωνσταντίνου.

2.  ΠΑΙΔΕΣ96, >, 15χρ.) {Β κατ} Έφτασαν στην β φάση της β(των 20 ομάδων) Της Β κατηγ. Η ομάδα (κόουτς Λάβδας): Βαβελίδης, Γιαννουσάς, Κολοφώτης Χρ., Σπανάκης, Τριανταφύλλου, Τσαραπατσάνης, Φιλας  & οι παμπαίδες Παπακωνσταντίνου, Επίσης οι : Ιωάννου, Σταμπουλόπουλος Β., Τζεμολάρι, Σαλονικίδης, παρουσία είχαν: Ιακωβίδης, Παπαγιαννακόπουλος, Ράπτης, Βασιλακίδης, Πετσιβας, Σκούρτας & ο παμπαίς Ολύμπιος.

4.  ΜΙΝΙ99, >, 12χρ.). Η ομάδα (κόουτς Σταθόπουλος): Αλοϊζος, Βασιλειάδης -Τσελεπίδης, Λύκος, Σκαρπέλος, Τσιόγκας, Συρίγος & οι προμίνι  Αναγνωστόπουλος, Δελακάς, Χριστόπουλος Ν., Μπουρσούκης.

& 

Την σεζόν, 2012-13, η Ελευθερία στην Β Κατηγορία της Ε.Σ.Κα.Ν.Α., υπό τον Κακκαλιά, Το Πρωτάθλημα οργανώθηκε σε κοινό Όμιλο των 15 ομάδων. Στο πλαίσιο αυτό η Ελευθερία συγκέντρωσε 18 νίκες - 10 ήττες, ολοκληρώνοντας τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στην 4η θέση της βαθμολογικής κατάταξης, φτάνοντας κοντά στην άνοδο(μ.ο.π: επίθ. 58.4 - 55,4  άμ.). Τελικά ανακατατάξεις που έλαβαν χώρα στις Εθνικές Κατηγορίες στα μέσα Ιουλίου οδήγησαν την Ελευθερία στην Α' Κατηγορία, όπου κάλυψε τη θέση του Ικάρου Ν. Σμύρνης που ανήλθε στη Γ' Εθνική.  Έτσι για μια ακόμη φορά η Ελευθερία ξαναγυρίζει αμέσως μετά από απουσία ενός μόνο έτους,  στην α κατηγορία. Την ομάδα αποτελούσαν οι: Παρασίδης,Κόλλιας, Τζαφέρης, Παπατρέχας, Δέλλιος, Γιαμπάνης, Παυλιάς, Γεωργακίου, Καρυοφύλλης, Μαμουνης & οι έφηβοι Μπότσας, Μαρκουίζος. Επίσης είχαν παρουσία οι : Σονίδης, Αναγνώστου, Ζαρκαδούλας(τραυμ.), Νικολάου, & οι έφηβοι Βαρελάς & Παπαδημητρίου, Τσαμπαλης, Γρυπάρης.

ΥΠΟΔΟΜΕΣ: 1η σεζόν για τις νεοσύστατες, ενός ομίλου στην Β κατηγ. & για την Γ κατηγ. σε φάσεις ομίλων,  για  εφήβους και παίδες

1.  ΕΦΗΒΟΙ94 , >, 18χρ.). {Β κατ}Ξεκινούν την ισχυρή παρουσία τους στην Β κατηγορία ενός ομίλου. 4η θέση/12 ομάδων(μ.ο.π.:  επίθ.  49.ο - 45.ο  άμ.). Η ομάδα (κόουτς Κακκαλιάς): Βαρελάς, Μαρκουίζος, Μπότσας, Παπαδημητρίου, Βαβελίδης, Γιαννουσάς, Κολοφώτης Χρ., Σταμπουλόπουλος Α., Τσαραπατσάνης, Ζουλης. Επίσης οι : Χατζηδάκης, Ιωάννου, Παπαγιαννακόπουλος, Σταμπουλόπουλος Β., & ο παίδας Γρυπάρης. Είχαν δε παρουσία οι: Τζεμολάρι, ο παμπαίδας Νικολαϊδης, & οι: Ιακωβίδης, Ράπτης, Μωραϊτης.

2.  ΠΑΙΔΕΣ97, >, 15χρ.) {Β κατ}Έσωσαν στο φινάλε την παραμονή με  8 νίκες - 14 ήττες, (μ.ο.π.:  επίθ.  53.ο - 51.ο  άμ.). Η ομάδα (κόουτς Αμπράζης): Γεωργακάς, Δρίζος, Καλογεράκος, Ολύμπιος, Παναγιωτάκης, Παπαιωάννου, Παπακωνσταντίνου, Ρούτσης, Σκούρτας, Τσαμπαλης, Φουντας & ο παμπαίς Νικολαϊδης. Παρουσία είχε & ο Στεφάνου.

3.  ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ98, >, 14 χρ.) Δεν προχώρησαν στην β φάση. Με  3 νίκες - 14 ήττες(μ.ο.π.:  επίθ.  40.ο - 60.ο  άμ.) Η ομάδα (κόουτς Καραμανώλης): Ανδρουλάκης  Μ. Καψής Π., Τσώτας, Βασιλειάδης –Τσελεπίδης, Δελακάς, Πολυζώης, Σκαρπέλος, Τσιόγκας, Χριστόπουλος Ν., & ο μίνι Χρονόπουλος. Επίσης οι Σωτηρίου, Νικολαϊδης, Χερουβείμ. Παρουσία είχαν οι : Μουζουράκης, Σιφναίος, Αναγνωστόπουλος, Καψής Σ., & ο μίνι Τζανιδάκης.

4.  ΜΙΝΙ00, >, 12 χρ.) Δεν προχώρησαν στην β φάση. Με  3 νίκες - 11 ήττες (μ.ο.π.:  επίθ. 32.ο - 50.ο άμ.). Η ομάδα (κόουτς Καραμανώλης-Βελλινιάτης): Αναγνωστόπουλος, Δούκας, Καψής Στ., Μάλε, Μελιγκάρης, Σγαρδέλης, Τάραμας, & οι προμίνι Δημητρόπουλος, Μίσσας, Μπουρσούκης, Παπαδόπουλος, Σαρμουσάκης, Τζάφα, Χρονόπουλος, Γάτσιος. Είχαν παρουσία οι: Στεφανάκος, Βοζιλος, Παπουσίδης.

&

Την σεζόν, 2013-14 η Ελευθερία στην Α Κατηγορία της Ε.Σ.Κα.Ν.Α., υπό τον Ρόμπερτ Σγούρο αρχικώς,που αποχώρησε μετά τις πρώτες αγωνιστικές, την ομάδα ανέλαβε σε συνθήκες ανάγκης το δίδυμο ΤσαραπατσάνηΠαπαναστασίου(που ήδη καθοδηγούσε την γυναικεία ομάδα). Η ομάδα που στήθηκε από την προετοιμασία εξ ανάγκης και βιαστικά, με  την αποχώρηση μέρους του κορμού των παικτών. Ταυτοχρόνως ένας άλλος πυρήνας παλιών παικτών στήριξε την ύπαρξη της ομάδας. Όμως Ο χαμένος χρόνος της προετοιμασίας εμπόδισε την προσαρμογή εγκαίρως στις απαιτήσεις του επιπέδου αυτού, με συνέπεια μια πολύ κακή αγωνιστικά χρονιά όπου θα συγκεντρώσει μόλις 3 νίκες σε 26 αγώνες(μ.ο.π.: επίθ.  61.1 - 74.ο  άμ.) τερμάτισε στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α' Κατηγορίας της περιόδου με αποτέλεσμα να επιστρέψει ξανά στη Β Κατηγορία. Ωστόσο οι διαδοχικές αλλαγές κατηγορίας συνεχίστηκαν για την Ελευθερία, καθώς στην νοοτροπία της ομάδας ήταν εγγεγραμμένη η αναγέννηση. Η σεζόν αυτή ήταν ένα μάθημα για το ξεκίνημα μιας νέας προσπάθειας. Παραλλήλως δε της ατυχούς πορείας στο πρωτάθλημα, η Ελευθερία είχε καλύτερη εικόνα στο κύπελλο όπου έφτασε στους 16 του κυπέλλου. Την ομάδα αποτελούσαν οι: Νώντας, Τζαφέρης, Κρασσάς, Δέλλιος, Σονίδης, Βασιλόπουλος  Δ., Μαυρίδης, Πέτσης, Κόκα, Μαρκουίζος, Μπότσας, & ο έφηβος: Λουκάτος. Επίσης είχαν παρουσία οι : Τάγαρης, Μαυράκης, Γκαφάρ, Κυριακού, Σταυρουλάκης , οι έφηβοι: Ολύμπιος,  Ρούτσης & ο παίδας Νικολαϊδης.

ΥΠΟΔΟΜΕΣ: ισχυρή παρουσία εφήβων  & μίνι αγοριών. Δυστυχώς πτώση στην Γ κατηγορία των παίδων.

1.  ΕΦΗΒΟΙ95 , >,18χρ.). {Β κατ}2η σεζόν στην Β ΚΑΤ. & 4η θέση/12 ομάδων. Με 13 νίκες - 9 ήττες  (μ.ο.π.: επίθ. 60.5 - 56.ο  άμ.). Η ομάδα (κόουτς Ορφανίδης): Καλογεράκος, Κρεμαστούλης, Λουκάτος, Μπάρκας, Ολύμπιος, Παπακωνσταντίνου, Ρούτσης, επίσης οι, Ευθυμίου, Μπεντούρ, Γεωργακάς, Παπαιωάννου. Παρουσία είχαν οι : Ντούρος, Παναγιωτάκης, Φουντας.

2.  ΠΑΙΔΕΣ98 , >, 15χρ.) {Β κατ}.Υποβιβασμός στην Γ κατηγορία. Απολογισμός  8 νίκες - 14 ήττες (μ.ο.π.: επίθ.   40.9-58.8  άμ.). Η ομάδα (κόουτς Σταμούλης): Ανδρουλάκης, Καψής Π., Νικολαΐδης, Σαλουφάκος, Σωτηρίου, Τσώτας, Βασιλειάδης-Τσελεπίδης, Δελακας, Ζενελι, Πολυζώης, Σκαρπέλος, Τσιόγκας, ο παμπαίς Χρονόπουλος. Παρουσία είχαν οι: Γιάννος, και ο παμπαίς Χριστόπουλος Μ.

3.  ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ99, >, 14χρ.) Με  3 νίκες - 10 ήττες (μ.ο.π.: επίθ.  40.ο - 60.ο  άμ.) έμειναν στην α φάση. Η ομάδα (κόουτς Βελλινιάτης): Αθανασόπουλος, Βλάχος , Γάτσιος, Δούκας, Καψής Σ, Μάλε, Μελιγκάρης, Σγαρδέλης, Τάραμας, Μπουρσούκης, Παχης, Χρονόπουλος, & παρουσία οι: Γαλάνης, Μίσσας, Ορφανάκος, Παντέρμος, Πετρόπουλος.

4.  ΜΙΝΙ01 , >,12χρ.). Με συνολικό 17 νίκες - 8 ήττες (μ.ο.π.: επίθ.  50.7 - 33.5  άμ.), πήραν της 7η θέση/ 45 ομάδων. Πέρασαν τις 2 προκριματικές φάσεις ως πρώτοι και τερμάτισαν στην 7η θέση στο Φ-8. Η ομάδα (κόουτς Τσάχαλος): Αβραμίδης, Δημητρόπουλος, Μίσσας, Μπουρσούκης, Ορφανάκος, Παντέρμος, Παπαδόπουλος, Παχης, Πετρόπουλος, Σαρμουσάκης, Τζάφα, Χουνταλος, Χρονόπουλος, Κόκκαλης, & ο προμίνι Μελισσουργός. Επίσης οι Γρατσιας, Σκάρλος.

&

Την σεζόν, 2014-15, η Ελευθερία στην Β Κατηγορία της Ε.Σ.Κα.Ν.Α., υπό τους ΤσαραπατσάνηΠαπαναστασίου, επανήλθε στην Α κατηγορία. Οι ομάδες της Β' Κατηγορίας είχαν μειωθεί από 16 σε 14(όπως και η α κατηγορία), με αποτέλεσμα να διεξαχθούν 26 αγωνιστικές. Η ομάδα χωρίς πολλές μεταγραφές, αλλά μόνο επιστροφή παλαιότερων παικτών, πρωταγωνίστησε και σημείωσε 16 νίκες και 10 ήττες(μ.ο.π.: επίθ  70.2 - 62.4  άμ.), κλείνοντας την περίοδο αυτή στην 4η θέση/14 ομάδων. Η εξέλιξη αυτή επέτρεψε στην ομάδα να προβιβαστεί και πάλι μετά από ένα χρόνο, καθώς με τις ανακατατάξεις στην γ Εθνική πήρε εισιτήριο ανόδου. Την ομάδα αποτελούσαν οι: Πέττας, Τζαφέρης, Δέλλιος, Κουμάρ, Μαυρίδης, Παυλιάς, Ζαρκαδούλας, Νικολάου, Πέτσης, Γιαννόπουλος Θ. & ο έφηβος Νικολαϊδης. Επίσης είχαν παρουσία οι : Τολημένος, Μιχαλάς, Ρενεσης, οι έφηβοι : Κολοφώτης Χρ., Τσαραπατσάνης, Παπακωνσταντίνου, οι παίδες : Βασιλειάδης, Δελακάς,& ο παμπαίς  Μπουρσούκης.

ΥΠΟΔΟΜΕΣ: ισχυρή παρουσία εφήβων.

1.  ΕΦΗΒΟΙ96, >, 18χρ.) {Β κατ}.3η σεζόν στην Β κατ. & 4η θέση/12 ομάδων. Με 16 νίκες - 6 ήττες  (μ.ο.π.: επίθ.  59.3 - 51.4  άμ.). Η ομάδα (κόουτς Σολωμός, Νικολαϊδης): Κολοφώτης Χρ., Τσαραπατσάνης, Δρίζος, Κρεμαστούλης, Παπαστάμος, Ρούτσης, Στεφάνου, Καψής Π., Νικολαΐδης, Σωτηρίου, επίσης οι: Ντούρος, Καλογεράκος, Σαλουφάκος, οι παίδες: Βασιλειάδης-Τσελεπίδης, Δελακάς, Ζενέλι, Κάτρης, Παλουκάκος, Τσιόγκας, Χριστόπουλος Ν., & ο παμπαίς Σολωμός.

2.  ΠΑΙΔΕΣ99, >, 15χρ.) {Γ κατ}1η προσπάθεια ανόδου.  Έφτασαν στην β φάση αλλά έμειναν εκτός στην ισοβαθμία. Απολογισμός 15 νίκες-5 ήττες (μ.ο.π.: επίθ.  58.7 - 42.9  άμ.). Η ομάδα (κόουτς Σολωμός): Βασιλειάδης -Τσελεπίδης, Δελακάς, Ζενέλι, Παλουκάκος, Τσιόγκας, οι παμπ/δες: Αναγνωστόπουλος, Καψής Σ., Μελιγκάρης, Τάραμας, Τσανης, Χριστόπουλος N., Μπουρσούκης, Παντέρμος, Σολωμός, & είχαν παρουσία οι: Σκαρπέλος, οι παμπ/δες: Μάλε, Παχης, Τζάφα, Χρονόπουλος.

3.  ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ00, >, 14χρ.) Έμειναν στην μέση του ομίλου τους στην α φάση με 7 νίκες- 9 ήττες (μ.ο.π.: επίθ.  41.8 - 43.3  άμ.). Η ομάδα (κόουτς Σταμούλης): Αναγνωστόπουλος, Βλάχος, Γάτσιος, Δούκας, Καψής Σ., Μάλε, Μελιγκάρης, Τάραμας, Τσανης, Δημητρόπουλος, Μπουρσούκης, Ορφανάκος Κ., Παντέρμος, Παπαδόπουλος, Παχης, Πετρόπουλος, Σαρμουσάκης, Σκάρλος, Τζάφα, Χρονόπουλος. Επίσης οι Βλάχος, Γρατσιας, Μίσσας, Αθανασόπουλος, Ιγκουοντάλα, Μαραγκός.

4.  ΜΙΝΙ02, >, 12χρ.) με συνολικό 13 νίκες - 2 ήττες (μ.ο.π.: επίθ.  49.5 - 30.0  άμ.), σε πρωτάθλημα 45 ομάδων, έφτασαν στην β φάση των 15. Η ομάδα (κόουτς Τσάχαλος): Αθανασίου, Βουτυρέας, Γαλανάκος, Γάτσιος, Διολης, Καπελλας, Κολοφώτης Γ., Λιούτας, Μελισσουργός, ο παμπαίδας Ελευθερίου. Επίσης έπαιξαν οι: Αναστασιάδης, Τηληγάδας, Φουστέρης, Δρουμπούκης, Καλέντας.

& 

Την σεζόν, 2015-16, η Ελευθερία στην Α Κατηγορία της Ε.Σ.Κα.Ν.Α., υπό τους ΤσαραπατσάνηΠαπαναστασίου, και στα πλαίσια του θεσμού του Κυπέλλου Ανδρών της Ένωσης, ο σύλλογος συμμετείχε σε δύο γύρους στα πλαίσια της 3ης και 4ης αγωνιστικής. Νίκησε την Ακαδημία Ελευσίνας, με σκορ 62-69, ενώ στο δεύτερο ηττήθηκε με σκορ 78-64 από την Α.Ε. Καλλιθέας και αποκλείστηκε από την διοργάνωσης. Στην συνέχεια και κατά την διάρκεια του πρώτου γύρου, οι προπονητές παραιτήθηκαν(παρέμειναν μόνο στην γυναικεία ομάδα) και ανέλαβαν οι ΚλιγκόπουλοςΓεωργάκης. Η ομάδα παρέμεινε στην Α κατηγορία, επικρατώντας στο φινάλε του Μαραθωνίου σε δραματικά παιχνίδια, κρατήθηκε στην κατηγορία και σπάζοντας την συνήθεια των 4 τελευταίων ετών με ανεβοκατέβασμα κάθε έτος ανάμεσα στις δύο μεγαλύτερες κατηγορίες και σημείωσε  16 νίκες και 11 ήττες, τερματίζοντας στην 8η/14 ομάδων(μ.ο.π.: επίθ.  66.7 - 68.9  άμ.). Την ομάδα αποτελούσαν οι: Τσατσανης, Πέττας, Τζαφέρης, Δέλλιος, Παυλιάς, Ζαρκαδούλας, Πέτσης, Γιαννόπουλος Θ. Επίσης είχαν παρουσία οι : Μαυρίδης, Γεωργίου,Τσαραπατσάνης,  οι έφηβοι:  Κωνσταντινάκος, Λουκάτος, Παπαστάμος ,& ο παμπαίς Παντέρμος

ΥΠΟΔΟΜΕΣ: πρωτάθλημα Γ παίδων και άνοδος. Τα μίνι αγόρια έφτασαν στην τελική φάση. 1ο τουρνουά προμίνι.

1.  ΕΦΗΒΟΙ (97 , >, 18 χρ.) {Β κατ}.4η σεζόν στην Β & 8η θέση/12 ομάδων. Με 11 νίκες - 11 ήττες  (μ.ο.π.: επίθ.  58.3 - 57.3  άμ.). Η ομάδα (κόουτς Σολωμός, Νικολαϊδης): Κρεμαστούλης, Κωνσταντινάκος, Λουκάτος, Παναγιωτάκης, Παπαστάμος, Σωτηρίου, Νικολαΐδης, Βασιλειάδης –Τσελεπίδης, Δελακας, Ζενέλι, Καραλης, Χριστόπουλος Ν., επίσης οι: Στρατούλης, Φουντας, Χρυσάκης, ο παίδας Καψής Σ., οι παμπ/δες: Μπουρσούκης, Σολωμός, Χρονόπουλος.

2.  ΠΑΙΔΕΣ00,  >, 14χρ.) {Γ κατ}.Πρωτάθλημα Γ κατηγορίας.Η Ελευθερία έφτασε στην τελική φάση. 22 νίκες - 1 ήττα, έμεινε (μ.ο.π.: επίθ.  58.0 - 38.3  άμ.). Η ομάδα (κόουτς Σολωμός, Ανδρειωμένος): Αναγνωστόπουλος, Μελιγκάρης, Καρπούζης, οι παμπαίδες: Παχης, Χρονόπουλος, Δημητρόπουλος, Μπουρσούκης, Τζάφα, Σολωμός, Παντέρμος, Σαρμουσάκης, Παπαδόπουλος. Επίσης παρουσία είχαν οι Τσανης, Τάραμας, οι παμπαίδες: Πετρόπουλος, Σκάρλος, Ορφανάκος, Λιούτας.

3.  ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ (01, >, 14χρ.) Πέρασε την α φάση των 35ομάδων(5 ομίλ.) & έφτασε στην β φάση των 20 ομάδ. (5 ομίλ.). Απολογισμός  11 νίκες - 11 ήττες (μ.ο.π.: επίθ.  45.4 - 41.2  άμ.) Η Ελευθερία έπαιξε με 27 παίκτες!  Η ομάδα (κόουτς: Ανδρειωμένος, Μακρίδης): Παχης, Χρονόπουλος, Σκάρλος, Σαρμουσάκης, Δημητρόπουλος, Παπαδόπουλος, Μπουρσούκης, Τζάφα, Ορφανάκος Κ., Σολωμός, Παντέρμος, Πετρόπουλος, Λαζια, Ρήγας, Αθανασίου, Μελισσουργός. Γαλανάκος, Λιούτας, Καπελλας, Γάτσιος, Κολοφώτης Γ., Τρομαρίδης, Διολης, Χατζηαργύρης. Επίσης οι μίνι: Ψαρουδάκης, Μηνάς, Τζιαμτζής.

4.  ΜΙΝΙ03, > , 12χρ.) Σε πρωτάθλημα 46 ομάδων(5 όμιλ.), πήραν την 4η θέση/9 και δε πέρασαν στην β φάση. Συνολικό σκορ  5 νίκες - 7 ήττες (μ.ο.π.: επίθ.  31.7 - 35.7  άμ.). Η ομάδα (κόουτς Τσάχαλος): Αναστασέλος, Βακόνδιος, Μηνάς, Τζανιδάκης, Τζιαμτζής, Ψαρουδάκης, & οι προμίνι Βλάσσης, Ελευθερίου, Θεοδόσης, Νικολόπουλος, Χατζόπουλος.  Επίσης έπαιξαν οι: Αραβανόπουλος, Δάλλας, Σμυρογλου, Τζανιδάκης.

5.  ΠΡΟΜΙΝΙ04, > , 11χρ.) 20 ομάδες σε 2 ομίλους των 10, χωρίς τελική φάση. με συνολικό 7 νίκες - 11 ήττες (μ.ο.π.: επίθ.  24.5 - 31.8  άμ.). Η ομάδα (κόουτς: Ανδρειωμένος, Μακρίδης): Βυζηργιαννάκης, Μπαρτζελης, Πελέκης, Πετρόπουλος, Τουλιας, Κολοβός, Μποφίλιος, Νικολιάδης, Πανάγος, Ποτσι, Τρέντσιος, & από τις ακαδημίες ο Βώλος. Επίσης έπαιξαν οι: Βλάσσης, Ελευθερίου, Θεοδόσης, Νικολόπουλος, Δαλέζιος.

& 

Την σεζόν, 2016-17, η Ελευθερία στην Α Κατηγορία της Ε.Σ.Κα.Ν.Α., ξεκίνησε με τους ΚλιγκόπουλοΓεωργάκη.  Στην μέση του πρωταθλήματος τους αντικατέστησε ο κ. Κουτσούρης αλλά κι αυτός παραιτήθηκε μετά από ένα μήνα. Με την ομάδα να μοιάζει καταδικασμένη ανέλαβε ο Παπαναστασίου. Η Ελευθερία προσπάθησε να παραμείνει στην κατηγορία αλλά αποδείχθηκε αδύνατο, ειδικώς καθώς αυξήθηκε ο αριθμός των υποβιβαζόμενων στον αριθμό ρεκόρ που ήταν οι 5 ομάδες (λόγω πτώσεων από την Γ΄ Εθνική).  Σημαντικό στοιχείο η είσοδος στα πρωταθλήματα των πλέι οφ/άουτ, που δυσκολεύει και τον προκαθορισμό των ανόδων  αλλά κυρίως εμπλέκει περισσότερες ομάδες στην αποφυγή του υποβιβασμού. Η Ελευθερία τερμάτισε 13η επί 14 ομάδων και συνολικώς είχε 7 νίκες - 22 ήττες (μ.ο.π. σεζόν: επίθ.  60.1 - 67.9  αμ.).. Την ομάδα αποτελούσαν οι: Κόλλιας, Πέττας, Τζαφέρης, Παπατρέχας, Δέλλιος, Παυλιάς, Γεωργίου, Ζαρκαδούλας, Στουραϊτης, Δαουτάκος, & οι έφηβοι : Ιγιάμου, Νικολαϊδης,Σιδηρόπουλος. Επίσης είχαν παρουσία οι : Παρασίδης, Μόμτσος, Πέτσης(τραυμ.), ο έφηβος Γρυπάρης & ο παίδας Μπουρσούκης.

ΥΠΟΔΟΜΕΣ: πρωτάθλημα παίδων στην Β Κατηγορία και άνοδος. Επίσης η Ένωση κατήργησε τις  τελικές φάσεις στα μίνι.

1.  ΕΦΗΒΟΙ98, >, 18χρ.) {Β κατ}. 5η σεζόν στην Β & 5η θέση/12 ομάδων. Με 12 νίκες - 10 ήττες  (μ.ο.π.: επίθ.  58.9-53.3  άμ.). Η ομάδα (κόουτς Γεωργάκης): Γρυπάρης, Ιγιάμου, Καψής Π., Νικολαϊδης, Σιδηρόπουλος, Σωτηρίου, Φρουδάκης, Δελακάς, Ζενέλι, Πολυζώης, Καρπούζης, Καψής Σ., Χριστόπουλος Α., & ο παίδας Μπουρσούκης. Επίσης  έπαιξαν οι: Προεστάκης, Χριστόπουλος Ν., Αναγνωστόπουλος, & οι παίδες: Παντέρμος, Χρονόπουλος.

2.  ΠΑΙΔΕΣ (01, >, 14 χρ.) {Β κατ}. Η Ελευθερία Πρωταθλήτρια Β κατηγορίας. ως οδοστρωτήρας και πήρε 2η συνεχόμενη άνοδο τώρα στην στην Α κατηγορία. 21 νίκες-1 ήττα(21-3 με τα πλέι οφ) (μ.ο.π.: επίθ.  58.0 - 38.3  άμ.). Η ομάδα (κόουτς Σιγάλας): Βρεττός, Δημητρόπουλος, Λαζια, Μπουρσούκης, Ορφανάκος Κ., Παντέρμος, Παπαδόπουλος, Παχης, Ρήγας, Σαρμουσάκης, Σκάρλος, Τζάφα, Χρονόπουλος.

3.  ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ (02, >, 14χρ.) Ήταν μια ισχυρή ομάδα. Πέρασε την α φάση των 35 ομάδες(5 ομίλ.) & έφτασε στην β φάση των 16 ομάδων (4 ομίλ.) .Απολογισμός 15 νίκες - 4 ήττες (μ.ο.π.: επίθ.  61.7 - 43.3  άμ.) Η ομάδα (κόουτς: Μεσσήνης, Λύτρας): Αθανασίου, Αναστασιάδης, Γαλανάκος, Γάτσιος, Ελευθερίου, Κολοφώτης Γ., Λιούτας, Τρομαρίδης, Βακόνδιος, Μαντζουράνης, Μηνάς, Τζανιδάκης, Τζιαμτζής, ο μίνι Βλάσσης.  Επίσης έπαιξαν οι μίνι: Ελευθερίου, Θεοδόσης, Νικολόπουλος, & από τις ακαδημίες ο Βώλος.

4.  ΜΙΝΙ (04, >, 12χρ.) Η Ελευθερία πήρε την 2η θέση/10 ομάδες του ομίλου, ενώ δεν υπήρχε επόμενη φάση. Με  14 νίκες - 4 ήττες  (μ.ο.π.: επίθ.  48.6 - 30.4  άμ.), Η ομάδα (κόουτς: Τσάχαλος): Βλάσσης, Βρυνιώτης, Βρυνιώτης, Ζωγραφόπουλος, Θεοδόσης, Κεσανίδης, Μπαρτζελης, Νικολόπουλος, Πελέκης, Πλατουνας, Χατζόπουλος, & προμίνι Κωστόπουλος. Επίσης έπαιξαν οι προμίνι: Καλαφατάς, Κουτρουμάνος, Μποφίλιος, Πότσι.

5.  ΠΡΟΜΙΝΙ (05, >, 11χρ.) με συνολικό  8 νίκες - 8 ήττες (μ.ο.π.: επίθ.  38.3 - 34.6  άμ.). Η ομάδα (κόουτς: Μακρίδης): Βασιλόπουλος, Δαγιακίδης, Δαλέζιος, Καλαφατάς, Κουτρουμάνος, Κωστόπουλος, Μποφίλιος, Πανάγος, Πετράκος, Πότσι, Τρένσιος, Χριστοφής, από τις ακαδημίες: Βασιλάκης, Βώλος. Επίσης έπαιξε ο Λαζαρίδης.

&

Την σεζόν, 2017-18, η Ελευθερία στην Β Κατηγορία της Ε.Σ.Κα.Ν.Α., υπό τον Παπαναστασίου, όπου για άλλη μια φορά τιμά την παράδοση καθώς παρέμεινε εκεί μόνο ένα χρόνο στην κατηγορία, και με τον ίδιο βασικό κορμό παικτών, επιστρέφοντας πάλι δυναμικά στην Α κατηγορία, περνώντας στα πλέι οφ την 3η θέση επί 14, που δίνει την απευθείας άνοδο (ανέβηκαν τελικώς 4). Το ρεκόρ ήταν 19 νίκες - 11 ήττες (μ.ο.π. σεζόν: επίθ. 63.3 - 60.2  αμ.). Την ομάδα αποτελούσαν οι: Βασιλείου, Τζαφέρης, Δέλλιος, Φελλάς, Γιαμπάνης, Παυλιάς, Ζαρκαδούλας, Λύτρας, Μαρκουίζος, Γιαννόπουλος Θ., Κρεμαστούλης, Γιαννόπουλος Μ. Νικολαίδης, Σιδηρόπουλος. Επίσης είχαν παρουσία οι έφηβοι: Ζενέλι, Παλουκάκος.

ΥΠΟΔΟΜΕΣ: Καλή παρουσία των παίδων στη Α. Μια ακόμη σεζόν ισχυροί στη β οι έφηβοι.  & στα μικρά τμήματα είχαν αξιοπρεπείς εμφανίσεις.

1.  ΕΦΗΒΟΙ (99, >, 18χρ.) {Β κατ}. 6η σεζόν στην Β & 5η θέση/12 ομάδων. Με 12 νίκες & 10 ήττες  (μ.ο.π.: επίθ.  54.1 - 52.7  άμ.). Η ομάδα (κόουτς Σιγάλας): Ζενελι, Δελακάς, Παλουκάκος, Δημητρόπουλος, Καλαϊτζής, Μεταξάς, Μπουρσούκης, Ορφανάκος Κ., Παντέρμος, Παχης, Σαρμουσάκης, Τζάφα, Χρονόπουλος. Επίσης οι: Χριστόπουλος Ν., Καρπούζης, Βρεττός , Λαζια. Συμμετείχε ο Παπαδόπουλος.

2.  ΠΑΙΔΕΣ (02, >, 15χρ.) {Α κατ}. Η Ελευθερία, εξαίρετος νεοφώτιστος, έχασε τα πλέι οφ στην ισοβαθμία. Απολογισμός 7η θέση/12  και  απολογισμό 12 νίκες - 12 ήττες  (μ.ο.π.: επίθ.  55.5 - 56.3  άμ.). Η ομάδα (κόουτς Μεσσήνης): Γαλανάκος, Γαλάνης, Ελευθερίου, Καραμαμπέκος, Κιρκασιάδης, Κολοφώτης Γ., Λιούτας, Μελισσουργός, Σουλιμιώτης, Χατζηαργύρης, οι παμπαίδες: Μηνάς, Τζιαμτζής. Επίσης οι Αναστασιάδης, Σδρακας, Τρομαρίδης, & ο παμπαίς Βακόνδιος.

3.  ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ (03, >, 14 ρ.) Πολύ καλή πορεία. Πέρασε την α φάση αήττητη & νίκησε θηρία ενώ έχασε το πέρασμα στην τελική φάση στην ισοβαθμία. Απολογισμός  19 νίκες- 1 ήττα (μ.ο.π.: επίθ.  76.6 - 41.0  άμ.). Η ομάδα (κόουτς: Μεσσήνης): Βασιλόπουλος, Μηνάς, Τζανιδάκης, Δαλλας, Τζιαμτζής, Δάφνος, Ματζουράνης, Μακρης, Βακόνδιος, Ελευθερίου, Ζωγραφόπουλος, Νικολόπουλος, Τουλιας, & ο μίνι Κωστόπουλος.

4.  ΜΙΝΙ  (05, >, 12χρ.) Πήραν την 6η θέση/11 ομάδων στον όμιλο(δεν είχε τελ. φάση). Απολογισμός  10 νίκες - 8 ήττες(μ.ο.π επίθ:  49.4 - 48.7  άμ.), Η ομάδα (κόουτς Μακρίδης): Αποστολόπουλος, Δαγιακίδης, Καλαφατάς, Κουτρουμάνος, Κωστόπουλος, Μποφίλιος, Πετράκος, Πότσι, Τρέντσιος, Χάρι, Χριστοφής, οι προμίνι Βασιλάκης, Βώλος. Επίσης οι Πανάγος & ο Βασιλόπουλος.

5.  ΠΡΟΜΙΝΙ (06, >, 11χρ.) Πήραν την 6η θέση/9 ομάδων στον όμιλο(δεν είχε τελ. φάση). Απολογισμός  5 νίκες - 12 ήττες (μ.ο.π.: επίθ.  28.6 - 36.1  άμ.). Η ομάδα (κόουτς: Λύτρας): Βασιλάκης, Καρατάσιος, Μορφης-Μέτζος, Ορφανάκος Β., Πανταζόπουλος, Τούντας, Τσεκούρας Α., Τσεκούρας Γ., Τσεκούρας Κ., Βώλος, Μπαρτζελης, Μποφίλιος, Στέφου, Τζεφέρης.

&

Την σεζόν, 2018-19, η Ελευθερία στην Α Κατηγορία της Ε.Σ.Κα.Ν.Α., υπό τον  δίδυμο Σίμου(σε νέα θητεία στο σύλλογο)-Δολιανίτη  αγωνίζεται στην Α΄ κατηγορία. Με τον βασικό κορμό παικτών να παραμένει την προσθήκη νέων αλλά και πρόωθηση νεαρών από τις υποδομές η Ελευθερία κάνει μια εξαιρετική εμφάνιση, δεδομένου και των προγνωστικών, κερδίζει την παραμονή της, αποφεύγοντας εντελώς τα πλέι-άουτ . Η Ελευθερία τερμάτισε 9η επί 14 ομάδων, με 12 νίκες - 14 ήττες (Σεζόν, μ.ο.π επίθ . 62.1 - 64.2  άμ.). Παραλλήλως Η Ελευθερία φτάνει στα προημιτελικά του κυπέλλου, ένα ματς πριν το φάιναλ-4, μια επιτυχία που συμβαίνει για δεύτερη φορά κα μετά από 8 σεζόν (2011). Την ομάδα αποτελούσαν οι: Δέλλιος, Παυλιάς, Γιαμπάνης,  Δενδρινός, Ζαρκαδούλας, Λύτρας, Γεράνιος, Γιαννόπουλος Θ., Σαγρής, Κρεμαστούλης, Τσακίρης, Νικολαϊδης, Επίσης είχαν παρουσία οι: Τζαφέρης(τραυματ.) , Σιδηρόπουλος, ο έφηβος Γαλανάκος, & οι παίδες: Κατσογιαννης, Μηνάς.

ΥΠΟΔΟΜΕΣ: Οι παίδες στα πλέι οφ. Οι έφηβοι μια σταθερή παρουσία στη β, όπου είναι η ομάδα με τις περισσότερες παρουσίες. Αρκετά καλοί τα μίνι αγόρια.

1.  ΕΦΗΒΟΙ (00, >, 18 χρ.) {Β κατ}. 7η σεζόν στην β ενός ομίλου (η μοναδική ομάδα) &  4η θέση/12 ομάδων. Με 13 νίκες-  9 ήττες  (μ.ο.π.: επίθ.  54.1 - 52.7  άμ.). Η ομάδα (κόουτς Ποτόσογλου Ν., Ποτόσογλου Μ.): Βρεττός, Λαζια, Καλαϊτζής, Μπουρσούκης, Ορφανάκος, Παντέρμος, Παχης, Βασιλόπουλος, Γαλανάκος, Μελισσουργός, Κολοφώτης, Κιρκασιάδης, Σουλιμιώτης, Σδράκας, & ο παίδας Μηνάς.

2.  ΠΑΙΔΕΣ (03, >, 15χρ.) {Α κατ}. Η Ελευθερία, εξαιρετική στα πλέι οφ, όπου αποκλείστηκε με άδικη απόφαση της Ένωσης(επεισόδια). Σεζόν με  5η θέση /13 ομάδες &  με  14 νίκες-12 ήττες(η μία εκ της τιμωρίας ενώ προηγείτο  (μ.ο.π.: επίθ.  64.9 - 64.5  άμ.). Μεγάλες νίκες όπως επί του πρωταθλητή Ελλάδος Πανιωνίου(η μόνη του ήττα). Η ομάδα (κόουτς Μεσσήνης): Αγραπιδάκης, Βακόνδιος, Ζαννιας, Καγκελλάρης, Κατσογιαννης, Ματθαίος, Προεστάκης, Τζιαμτζής,οι παμπαίδες:  Ελευθερίου, Νικολόπουλος, Κωστόπουλος, Μποφίλιος. Επίσης οι: Μακρής, Τζανιδάκης, Ζωγραφόπουλος. Συμμετείχαν ο Μπέλλος, Βυζηργιαννάκης.

2.  ΠΑΙΔΕΣ Β (03, >, 15χρ.). Η Ελευθερία συμμετείχε στην γ κατηγορία με β ομάδα. Τέθηκε εκτός λόγω κακής συμμετοχή παίκτη εκ λάθους ενώ είχε σκορ  5 νίκες - 1 ήττα  (μ.ο.π.: επίθ.  72.0 - 35.4  άμ.). Η ομάδα (κόουτς Μεσσήνης, Λύτρας): Μακρής, Τζανιδάκης, Δαλλας, Σμυρογλου. Οι παμπ/δες: Ελευθερίου, Ζωγραφόπουλος, Νικολόπουλος, Κωστόπουλος, Μποφίλιος, Μπαρτζελης, Μιχόπουλος, Αποστολόπουλος, Δαγιακίδης, Καλαφατάς, Κουτρουμάνος, Πότσι, Τρένσιος, Χάνι, Αναστασιάδης.

3.  ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ (04, >, 14χρ.) Δύσκολος όμιλος και 5η θέση/8 ομάδες.  Απολογισμός  2 νίκες- 8 ήττες  (μ.ο.π.: επίθ.  76.6 - 41.0  άμ.). Η ομάδα (κόουτς: Μεσσήνης): Βυζηργιαννάκης, Ελευθερίου, Ζωγραφόπουλος, Νικολόπουλος, Αναστασιάδης, Αποστολόπουλος, Δαγιακίδης, Καλαφατάς, Κουτρουμάνος, Κωστόπουλος, Μποφίλιος, Πότσι, Τρέντσιος, Χάνι.

4.  ΜΙΝΙ  (06, >, 12χρ.) Πήραν την 10η θέση/11 ομάδων στον όμιλο(δεν είχε τελ. φάση). με συνολικό 4 νίκες - 13 ήττες  (μ.ο.π.: επίθ.  32.8 55.4  άμ.), Η ομάδα (κόουτς Μακρίδης): Βασιλάκης, Καρατάσιος, Κουκουραβας, Μόρφης-Μέτζος, Ορφανάκος Β., Πανταζόπουλος, Τσεκούρας Α., Τσεκούρας Γ., Τσεκούρας Κ.. Οι προμίνι: Βώλος, Μπαρτζελης , Τζεφέρης, Στεργίου. Επίσης ο Μπουχαρης, & οι προμίνι: Ταβουλάρης, Τρίμης.

5.  ΠΡΟΜΙΝΙ (07, >, 11χρ.) Πήραν την άτυπη 3η θέση/9 ομάδων στον όμιλο(δεν είχε τελ. φάση). Με  9 νίκες - 4 ήττες  (μ.ο.π.: επίθ.  43.3 - 37.9  άμ.). Η ομάδα (κόουτς: Κατσούρης): Βώλος, Καλογεράκης, Μιντζολης, Μιχαηλίδης, Μιχαλάτος, Ξενάκης, Στέφου, Τζεφέρης, Τριανταφύλλου, Άννινος, Κοντοκώστας, Μακρίδης, Μιχαλάτος, Τρίμης, Τσιρώνης, Σπύρος, Στεργίου. Συμμετείχαν οι Ταβουλάρης, Σπύρος, Φωτάκος, Γρηγορόπουλος.

&

όλη η καταχώρηση τελεί υπό συνεχή επεξεργασία:

χρονολογικός πίνακας ανδρικών τμημάτων
  ΑΝΔΡΕΣ < ΕΦΗΒΟΙ < ΠΑΙΔΕΣ < ΠΑΜΠ/ΔΕΣ < ΜΙΝΙ < ΠΡΟΜΙΝΙ <
     κυπ. πρωτάθλημα < 17 >(Α) - 18 >(Β) < 15χρονοι > < 14χρονοι > < 12χρονοι > < 11χρονοι > <
σεζόν ομοσπ/α θέσ. κατ. θέση   Ν Η < κατ.
θέση γεν. < κατ. θέση γεν. <   θέση γεν. <   θέση γεν. <   θέση γεν. <
79-… Ε.Σ.Κ.Α.             <       <       <       <       <       <
…… Ε.Σ.Κ.Α.             <       <       <       <       <       <
…… Ε.Σ.Κ.Α.             <       <       <       <       <       <
94-95 Ε.Σ.Κ.Α.   Α         <       <       <       <       <       <
95-96 ΕΣΚαΝΑ ? Α         <       <       <       <       <       <
…… ΕΣΚαΝΑ ? Α         <       <       <       <       <       <
..-01 ΕΣΚαΝΑ ? Β         <       <       <       <       <       <
01-02 ΕΣΚαΝΑ ? Γ         <     γ.84 <     γ.86 <     γ.87 <     γ.89 <     γ.90 <
02-03 ΕΣΚαΝΑ ? Β         <     γ.85 <     γ.87 <     γ.88 <     γ.90 <     γ.91 <
03-04 ΕΣΚαΝΑ ? Β         <     γ.86 <     γ.88 <     γ.89 <     γ.91 <     γ.92 <
04-05 ΕΣΚαΝΑ ? Β         <     γ.87 <     γ.89 <     γ.90 <     γ.92 <     γ.93 <
05-06 ΕΣΚαΝΑ ? Β         <     γ.88 <     γ.90 <     γ.91 <     γ.93 <     γ.94 <
06-07 ΕΣΚαΝΑ ? Α 12η/14   8 18 <     γ.89 <     γ.91 <     γ.92 <     γ.94 <     γ.95 <
07-08 ΕΣΚαΝΑ ? Β         <     γ.90 <     γ.92 <     γ.93 <     γ.95 <     γ.96 <
08-09 ΕΣΚαΝΑ ? Α 4η/14       <     γ.91 <     γ.93 <     γ.94 <     γ.96 <     γ.97
<
09-10 ΕΣΚαΝΑ ? Α 6η/14   15 11 < Α   γ.92 < Α   γ.94 <     γ.95 <     γ.97 <     γ.98 <
10-11 ΕΣΚαΝΑ 8άδα
Α 8η/14   12 14 < Α   γ.93 < Α   γ.95 <     γ.96 <     γ.98
<     γ.99 <
11-12 ΕΣΚαΝΑ 2ο γυρ. Α 12η/14   7 19 < Β β.φάσ. γ.93 < Β β.φάσ. γ.96 <     γ.97 <     γ.99 <     γ.00 <
12-13 ΕΣΚαΝΑ 3ο γυρ Β 4η/15   18 10 < Β 4η/12 γ.94 < Β 9η/12 γ.97 <   β.φάσ. γ.98 <   α.φάσ. γ.00 <     γ.01 <
13-14 ΕΣΚαΝΑ 3ο γυρ. Α 14η/14   3 23 < Β 4η/12 γ.95 < Β 10η/12 γ.98 <   α.φάσ. γ.99 <   7η/45 γ.01 <     γ.02 <
14-15 ΕΣΚαΝΑ 2ο γυρ. Β 4η/14   16 10 < Β 4η/12 γ.96 < Γ β.φάσ. γ.99 <   α.φάσ. γ.00 <   β.φάσ. γ.02 <     γ.03 <
15-16 ΕΣΚαΝΑ 3ο γυρ. Α 8η/14   11 15 < Β 8η/12 γ.97 < Γ β.φάσ. γ.00 <   β.φάσ. γ.01 <   β.φάσ. γ.03 <     γ.04 <
16-17 ΕΣΚαΝΑ 2ο γυρ. Α 13η/14   7 22 < Β /12 γ.98 < Β 1η/13 γ.01 <   β.φάσ. γ.02 <   2η/10 γ.04 <     γ.05 <
17-18 ΕΣΚαΝΑ 2ο γυρ. Β 3η/14   19 11 < Β 5η/12 γ.99 < Α 7η/13 γ.02 <   β.φάσ. γ.03 <   6η/11 γ.05 <   6η/ 9 γ.06 <
18-19 ΕΣΚαΝΑ 8άδα Α 9η/14   12 14 < Β 4η/12 γ.00 < Α 5η/13 γ.03 <   α.φάσ. γ.04 <   10η/11 γ.06 <   3η/ 9 γ.07 <
19-20 ΕΣΚαΝΑ   Α         < Β   γ.01 < Α   γ.04 <     γ.05 <     γ.07 <     γ.08 <
20-21               <       <       <       <       <       <
21-22               <       <       <       <       <       <

Σκοραρισμα Ελευθερίας από το 2010- σήμερα

3 διαφορετικές γενιές παικτών, σε αυτόν τον αγώνα των Ανδρών

Πίνακες με μ.ο., πόντων, τριπόντων αλλά και τις συμμετοχές των αθλητών μας, στις περίόδους που υπάρχουν διαθέσιμα στοιχεία.

    Σεζόν: > 2010-11 2011-12 2012-13
    κατηγορία: > Α  Ε.Σ.Κα.Ν.Α. Α  Ε.Σ.Κα.Ν.Α. Β  Ε.Σ.Κα.Ν.Α.
πρωτάθλημα : > θ. 8η/14 ομ. Ν-Η θ. 12η/15 ομ. Ν-Η θ. 4η/15 ομ. Ν-Η
κύπελλο/Νίκ.-Ητ., σεζόν : > 8αδα κυπ. 15-15 3ο γύρ. 7-20 1ο γύρ. 18-10
    κόουτς : > ( Σαββούρδος ) (   Κακκαλιάς, Παπαναστασίου  ) Κακκαλιάς 
    κόουτς : > ( Καρβούνης ):
ετ. γεν.   κόουτς : > ( Κουτσούμπας, Παπαν/σίου )
  ΑΝΔΡΕΣ . μ.ο.π. μ.ο.3π αγ. ηλ. . μ.ο.π. μ.ο.3 αγ. ηλ. . μ.ο.π. μ.ο.3π αγ. ηλ.
73   Φραγκούλης . 6.8 ο.1 ?? 37 . 6.6 0.0 23 38  . δεν έπαιξε
79   Βεντούρης . δεν έπαιξε . 12.3 1.4 26 32  . δεν έπαιξε
85   Κουτσουμπάκος . 10.8 ο.3 ?? 25  . δεν έπαιξε . δεν έπαιξε
80   Παρασίδης Ανδρ. . 15.4 2.5 ?? 30 . 13.2 2.1 23 31 . 13.ο 2.1 16 32
82   Κόλλιας Ηλ. . 3.5   ?? 28 . 2.9   25 29 .  3.3   29 30
82   Τζαφέρης Χρήστ. . 5.6 ο.9 ?? 28 . 4,2 0.4 24 29 . 5.1 1.0 27 30
85   Παπατρέχας Στάθης . 6.4 1.5 ?? 25 . δεν έπαιξε . 10.6 1.7 29 27
86   Γκαφάρ Αλέ . 0.7   ?? 24 . δεν έπαιξε . δεν έπαιξε
86   Δέλλιος Θοδ. . δεν έπαιξε . 3,4 0.2 17 25 . 12.3 1.2 30 26
80   Τσιρόπουλος . 6.6   ?? 30 . 2,2   17 31 . δεν έπαιξε
89   Καρασούλας . 0.3   ?? 21 . 0,7   6 22 . δεν έπαιξε
91   Χατζηκίδης . 9.7 1.9 ?? 19 . δεν έπαιξε . δεν έπαιξε
88   Σονίδης Δημ. . δεν έπαιξε . δεν έπαιξε .  ο   2 24
89   Γιαμπάνης Γιαν. . δεν έπαιξε . δεν έπαιξε . 5.3 0.1 27 23
90   Βασιλόπουλος  Δ. . δεν έπαιξε . 1,4   17 21 . δεν έπαιξε
88   Παυλιάς Δημ. . 2.6 ο.3 ?? 22 . δεν έπαιξε . 4.5 0.3 26 24
??   Γεωργακίου Β. . δεν έπαιξε . δεν έπαιξε . 1.8   16 ??
87   Καρυοφύλλης . δεν έπαιξε . δεν έπαιξε . 4.7   18 25
92   Αναγνώστου . δεν έπαιξε . 3.4   24 19 . 3.1   7 20
92   Ζαρκαδούλας Αλέξ. . δεν έπαιξε . 9.3 0.9 25 19 . 13.8 1.0 4 20
92   Κυριακού . 0   ?? 18 . 0   4 19 . δεν έπαιξε
88   Ιγγλέζος  . δεν έπαιξε . 5.7 1.0 25 23 . δεν έπαιξε
92   Μακρής . δεν έπαιξε . 0   1 19 . δεν έπαιξε
91   Μπαρδης . δεν έπαιξε . 0,4   13 20 . δεν έπαιξε
??   Μαμουνης Σ.Μ. . δεν έπαιξε . δεν έπαιξε . 3,7 0.3 31 ?? 
93   Βάθης  Στέλιος Ε 0   ?? 17 . δεν έπαιξε . δεν έπαιξε
93   Νικολάου  Θοδ. . δεν έπαιξε . δεν έπαιξε . 3.3   7 19
93   Ροδιτάκης . δεν έπαιξε Ε 2.Ο   1 18 . δεν έπαιξε
94   Ανδρουλάκης Ε 2.7 ο.2 ?? 16 . δεν έπαιξε . δεν έπαιξε
94   Βαρελάς Π. . δεν έπαιξε . δεν έπαιξε Ε     0 18
94   Βούτας Ε 1.Ο ο.3 ?? 16 . δεν έπαιξε . δεν έπαιξε
94   Λύτρας Ε 1.3 ο.3 ?? 16 . δεν έπαιξε . δεν έπαιξε
94   Μαρκουίζος Μακ. Ε 0   ?? 16 . δεν έπαιξε Ε 1,8   28 18
94   Μπότσας Βασ. Ε 0   ?? 16 Ε 0   1 17 Ε 3,6 0,5 27 18
94   Παπαδημητρίου Π. . δεν έπαιξε . δεν έπαιξε Ε     0 18
    <><>?<><> . δεν έπαιξε .     1   . δεν έπαιξε
    Ελευθερία . 67    30   . 58.8   27   . 58.4      
    Αντίπαλοι . 69    30   . 68.4   27   . 55.4      
     υποχρ. στην 12άδαQ 3 παίκτες > 22 3 παίκτες > 22 4 παίκτες > 22
    υποχρ.συμ./ αγώνα: 1 παίκτης συμ./αγ. 1 παίκτης συμ./αγ. 1 παίκτης συμ./αγ.

 

    Σεζόν: > 2013-14 2014-15   2015-16
    κατηγορία: > Α  Ε.Σ.Κα.Ν.Α. Β  Ε.Σ.Κα.Ν.Α. Α  Ε.Σ.Κα.Ν.Α.
πρωτάθλημα : > θ. 14η/14 ομ. Ν-Η  θ.  4η/14 ομ. Ν-Η θ. 8η/14 ομ. Ν-Η
κύπελλο / Νίκ.-Ητ., σεζόν : > φ. 16 5-24 2ο γύρ. 17-11 . 3ο γύρ. 12-16
    κόουτς : > ( Σγουρος )  ( ΤσαραπατσάνηςΠαπαναστασίου )  ( Τσαραπατσάνης Παπαναστασίου )
    κόουτς : >  ( Τσαραπατσάνης, Παπαναστασίου )
ετ. γεν.   κόουτς : > ( Κλιγκόπουλος, Γεωργάκης )
  ΑΝΔΡΕΣ . μ.ο.π. μ.ο.3 αγ. ηλ. . μ.ο.π. μ.ο.3 αγ. ηλ. .  μ.o.π. μ.ο.3 αγ. ηλ.
74   Νώντας Παυλ. . 11.6 0.2 26 39 . δεν έπαιξε . δεν έπαιξε
77   Τσατσάνης . δεν έπαιξε . δεν έπαιξε . 2.5 0.2 18  38
82   Κόλλιας Ηλ. . δεν έπαιξε . δεν έπαιξε . 2.3   24 33
82   Μαυράκης Ανδρ. . 2.8   4 31 . δεν έπαιξε . δεν έπαιξε
82   Πέττας Σάκης . δεν έπαιξε . 16.8 1.4 26 32 . 16.4 0.9 26 33
82   Τζαφέρης Χρήστ. . 8.3 1.3 29 31 . 6.6 0.8 25 32 . 3.1 0.3 26 33
84   Κρασσάς Κώστ. . 9.8 2,1 26 29 . δεν έπαιξε . 11.5 0.6 20 30
86   Γκαφάρ Αλέ . 0.8   6 27 . δεν έπαιξε . δεν έπαιξε
86   Δέλλιος Θοδ. . 10.5 1,3 28 27 . 8.8 0.9 25 28 . 9.0 1.2 26 29
88   Σονίδης Δημ. . 1.9 0.2 15 25 . δεν έπαιξε . δεν έπαιξε
89   Τάγαρης Παναγ. . 5.2 0.4 9 24 . δεν έπαιξε . δεν έπαιξε
90   Βασιλόπουλος  Δ. . 4.8   29 23 . δεν έπαιξε . δεν έπαιξε
88   Κουμάρ-Σιβαράμ Σ. . δεν έπαιξε . 5.1 0.8 19 29 . δεν έπαιξε
87   Μιχαλάς . δεν έπαιξε . 0.7   3 27 . δεν έπαιξε
74   Ρενεσης . δεν έπαιξε . 7.5 0.5 2 40 . δεν έπαιξε
85   Σταυρουλάκης Ζ. .     0  28 . δεν έπαιξε . δεν έπαιξε
92   Τολημένος Κώστ. . δεν έπαιξε . 3.0   5 22 . δεν έπαιξε
91   Μαυρίδης Στελ. . 2.9   10 22 . 0.8   20 23 . 1.0   2 24
88   Παυλιάς Δημ. . 5.7 0.7 27 25 . 8.6 0.9 27 26 . 7.5 1.0 26 27
92   Γεωργίου Λαμπρ. . δεν έπαιξε . δεν έπαιξε .  0   3 23
92   Ζαρκαδούλας Αλέξ. . δεν έπαιξε . 10.5 2.0 26 22 . 13.4 2.0 26 23
92   Κυριακού Θ. .     0 21 . δεν έπαιξε . δεν έπαιξε
93   Νικολάου Θοδ. . δεν έπαιξε . 2.1 0.1 22 21 . δεν έπαιξε
93   Πέτσης Σταυρ. . 3.9 0.7 24 20 . 3.7 0.6 23 21 . 5.4 1.0 25 22
94   Κόκα Χρήστος . 0.5 0.1 11 19 . δεν έπαιξε . δεν έπαιξε
94   Μαρκουίζος Μακ. . 2.9 0.1 25 19 . δεν έπαιξε . δεν έπαιξε
94   Μπότσας Βασ. . 2.3 0.3 19 19 . δεν έπαιξε . δεν έπαιξε
94   Σταμπουλόπουλος Χ. . 0.3   3 19 . δεν έπαιξε . δεν έπαιξε
95   Γιαννόπουλος Θ. . δεν έπαιξε . 7.1 0.9 21 19 . 4.7 0.4 19 20
96   Κολοφώτης Χρ. . δεν έπαιξε Ε 0   1 18 . δεν έπαιξε
96   Τσαραπατσάνης Γιώργ. . δεν έπαιξε Ε 0   1 18 . 1.1 0.3 16 19
97   Κωνσταντινάκος . δεν έπαιξε . δεν έπαιξε Ε     0 18
97   Λουκάτος Βαγγ. Ε 3.1 0.7 15 16 . δεν έπαιξε Ε 1.1 0.1 8 18
97   Ολύμπιος Ντίνος Ε 2.6 0.2 5 16 . δεν έπαιξε . δεν έπαιξε
97   Παπακωνσταντίνου Κωστ. . δεν έπαιξε Ε 1.3 0.1 7 17 . δεν έπαιξε
97   Παπαστάμος Χαρ. . δεν έπαιξε . δεν έπαιξε Ε ..    0 18
97   Ρούτσης Μάριος Ε 1.9 0.2 5 16 . δεν έπαιξε . δεν έπαιξε
98   Νικολαϊδης Παν. Π 2.ο   1 15 Ε 1,2 0.2 10 16 . δεν έπαιξε
99   Βασιλειάδης -Τσελ/δης Δ. . δεν έπαιξε Π 0   1 15 . δεν έπαιξε
99   Δελακάς Γιάν. . δεν έπαιξε Π 3,0 0.5 2 15 . δεν έπαιξε
01   Μπουρσούκης Γιάν. . δεν έπαιξε πμ 0   1 13 . δεν έπαιξε
01   Παντέρμος Κώστας . δεν έπαιξε . δεν έπαιξε πμ     0 14
    Ελευθερία . 61,1 6.7 29   . 70,2   27   . 66,7   28  
    Αντίπαλοι . 74,0 6.3 29   . 62,4   27   . 68,9   28  
     υποχρ. στην 12αδα:  4 παίκτες > 22(91) 4 παίκτες > 22(92) 4 παίκτες > 22(93)
    υποχρ.συμ./ αγώνα:  1 παίκτης > 22 1 παίκτης > 22 1 παίκτης > 22

 

    Σεζόν: > 2016-17 2017-18 2018-19
    κατηγορία: > Α  Ε.Σ.Κα.Ν.Α. Β  Ε.Σ.Κα.Ν.Α. Α  Ε.Σ.Κα.Ν.Α.
πρωτάθλημα : > θ. 13η/14 ομ. Ν-Η θ. 3η/14 ομ. Ν-Η θ. 9η/14 ομ. Ν-Η
κύπελ./ Νίκ.-Ητ., σεζόν : > φ. 16 7-22 2ο γύρ. 19-11 8αδα κυπ. 14-15
    κόουτς : > (Κλιγκόπουλος, Γεωργάκης ) ( Παπαναστασίου ) ( Σίμος , Δολιανίτης )
    κόουτς : > ( Κουτσούρης )
ετ. γεν.   κόουτς : > ( Παπαναστασίου )
  ΑΝΔΡΕΣ . μ.ο.π. μ.ο.3 αγ. ηλ. . μ:ο π. μ.π.3 αγ. ηλ. . μ.ο.π. μ.ο.3 αγ. ηλ.
80   Παρασίδης Ανδρέας . 7.4 1.0 8 36 . 10.8   21 36 . δεν έπαιξε
82   Κόλλιας Ηλ. . 2.3   26 34 . δεν έπαιξε . δεν έπαιξε
82   Τζαφέρης Χρήστ. . 4.1 0,5 29 34 . 3.8 0,6 29 35 . 1.0   3 36
82   Πέττας Σάκης . 15.3 1,2 30 34 . δεν έπαιξε . δεν έπαιξε
85   Μόμτσος . 9.4 0,1 7 31 . δεν έπαιξε . δεν έπαιξε
85   Παπατρέχας Στάθης . 5.6 1,4 30 31 . δεν έπαιξε . δεν έπαιξε
86   Δέλλιος Θοδ. . 9.0 1,1 29 30 . 8.7 1,2 30 31 . 7.4 0,9 26 32
87   Φελλάς . δεν έπαιξε . 3.2 0,9 21 30 . δεν έπαιξε
88   Παυλιάς Δημ. . 4.3 0,7 27 28 . 7.8 1,3 28 29 . 5.3 0,8 21 30
89   Γιαμπάνης Γιαν. . δεν έπαιξε . 4.9 0,1 19 28 . 13.8 0,7 28 28
91   Μαυρίδης Στελ. . δεν έπαιξε . 0.7   3 26 . δεν έπαιξε
91   Δενδρινός . δεν έπαιξε . δεν έπαιξε . 1.6 0.1 18 27
92   Γεωργίου Λάμπρος . 1.6   16 24 . δεν έπαιξε . δεν έπαιξε
92   Ζαρκαδούλας Αλέξ. . 7.0 0.8 17 24 . 10.0 2.0 21 25 . 10.3 1,9 24 26
92   Στουραϊτης Χρ. . 3.1   25 24 . δεν έπαιξε . δεν έπαιξε
93   Πέτσης Σταύρ. .     3 23 . δεν έπαιξε . δεν έπαιξε
94   Δαουτάκος . 7.8 1.0 25 22 . δεν έπαιξε . δεν έπαιξε
94   Λύτρας . δεν έπαιξε . 2.7 0.3 29 23 . 2.1 0.2 22 24
94   Μαρκουίζος Μακ. . δεν έπαιξε . 11.0 0.3 28 23 . δεν έπαιξε
95   Γεράνιος . δεν έπαιξε . δεν έπαιξε . 3.1 0.0 24 23
95   Γιαννόπουλος Θ. . δεν έπαιξε . 4.9 0.8 26 22 . 6.2 1.1 23 23
95   Σαγρής . δεν έπαιξε . δεν έπαιξε . 4.9 0.4 23 23
96   Μονέος . 1.0   3 20 . δεν έπαιξε . δεν έπαιξε
96   Τσαραπατσάνης Γιώργ. . 1.0 1.0 5 20 . δεν έπαιξε . δεν έπαιξε
97   Κρεμαστούλης Ζάχος . δεν έπαιξε . 4.1 1.0 30 20 . 6.0 1.4 28 21
97   Τσακίρης . δεν έπαιξε . δεν έπαιξε . 2.4 0,5 19 21
98   Γρυπάρης  Στ. Ε     0 18 . δεν έπαιξε . δεν έπαιξε
98   Ιγιάμου-Περισσανίδης Σιμ. Ε 3.1   16 18 . δεν έπαιξε . δεν έπαιξε
98   Γιαννόπουλος Μ. . δεν έπαιξε . 0.3 0.0 26 19 . δεν έπαιξε
98   Νικολαϊδης Παν. Ε 1.5 1.5 24 18 . 2.4 0.4 30 19 . 2.2 0.1 24 20
98   Σιδηρόπουλος Λαζ. Ε 3.4   11 18 . 7.7 1.0 15 19 . 1.5   4 20
99   Ζενέλι Διον. . δεν έπαιξε . δεν έπαιξε . 5.7 0.7 27 19
99   Παλουκάκος Μ . δεν έπαιξε Ε 2.0   1 18 . δεν έπαιξε
01   Μπουρσούκης Γιάν. Π 3.0   4 15 . δεν έπαιξε . δεν έπαιξε
02   Γαλανάκος Σ. . δεν έπαιξε . δεν έπαιξε Ε     0 16
03   Κατσογιαννης . δεν έπαιξε . δεν έπαιξε Π 1.5   2 15
03   Μηνάς . δεν έπαιξε . δεν έπαιξε Π 0.7   7 15
    Ελευθερία . 60.1 6.8 31   . 63.3 7.4 32   . 62.1 7.5 29  
    Αντίπαλοι . 67.9 6.6 31   . 60.2 5.3 32   . 64.2 5.6 29  
    εκ μηδενισμού . δεν έπαιξε . δεν έπαιξε . 20.ο   1  
     υποχρ. στην 12άδα 4 παίκτες > 22(94) 4 παίκτες > 22(95) 4 παίκτες > 22(96)
     συμμετοχή/αγώνα: 1 παίκτης > 22 1 παίκτης > 22 1 παίκτης > 22

ακολουθεί φωτογραφικό αρχείο.

ο Μ. Χαλβατζής καθοδηγεί την ομάδα.

σεζόν 2010-2011  (ανδρών)

Α κατηγ. θέση, 8άδα κυπέλλου

Ελευθερία: αββούρδος)- (Καρβούνης)- (Κουτσούμπας): Φραγκούλης, Κουτσουμπάκος, Παρασίδης, Κόλλιας, Τζαφέρης, Παπατρέχας, Καρασούλας, Χατζηκίδης, Τσιρόπουλος, Παυλιάς. Επίσης είχαν παρουσία οι: Γκαφάρ, & οι έφηβοι: Κυριακού, Βάθης, Ανδρουλάκης, Βούτας, Λύτρας, Μαρκουίζος, Μπότσας

2010-11

σεζόν 2011-2012  (ανδρών)

Α κατηγ. 12η θέση, υποβ/μός

Ελευθερία(Κακκαλιάς,Παπαναστασίου): Φραγκούλης, Βεντούρης, Παρασίδης, Κόλλιας, Τζαφέρης, Δέλλιος, Τσιρόπουλος, Βασιλόπουλος Δ., Αναγνώστου, Ζαρκαδούλας, Ιγγλέζος, Μπαρδης. Επίσης είχαν παρουσία οι: Καρασούλας, Κυριακού, Μακρής, & οι έφηβοι: Ροδιτάκης, Μπότσας.

2010-11

2010-11

σεζόν 2012-2013  (ανδρών)

Β κατηγ. θέση, άνοδος

Ελευθερία: (Κακκαλιάς): Παρασίδης, Κόλλιας, Τζαφέρης, Παπατρέχας, Δέλλιος, Γιαμπάνης, Παυλιάς, Γεωργακίου, Καρυοφύλλης, Μαμουνης & οι έφηβοι: Μπότσας, Μαρκουίζος. Επίσης είχαν παρουσία οι: Σονίδης, Αναγνώστου, Ζαρκαδούλας(τραυμ.), Νικολάου, & οι έφηβοι: Παπαδημητρίου, Τσαμπαλης, Γρυπάρης & Βαρελάς.

2012-13 (Β Ε.Σ.Κα.Ν.Α.)