λήξη 7ου θερινού καμπ (2022)

Λήξη του 7ου καμπ (2022) μετά από 3 εβδομάδες (27.06-15.07.2022), σε μια εορταστική ατμόσφαιρα, πρώτα στο κλειστό με διαγωνισμούς τψων αθλητών, επίσης ένα ντέρμπι ανάμεσα σε γονείς με τρομερές εναλλαγές στο σκορ και αγωνιστικό πάθος, τέλος ακολούθησε μια μικρή γιορτή λήξης στο ανοικτό.

 

φ-4 κυπέλλου Ελλάδος γυναικών, Χανιά 2022

Εικόνα από την ιστοδελίδα της Ε.Ο.Κ. Η ομάδα μας μόλις έχει προκριθεί στον τελικό! αποκλείοντας τα Χανιά στην Κρήτη!

Μια μεγάλη στιγμή για τον Α.Ο. Ελευθερία Μ., το όνομα του συλλόγου μας θα εγγραφεί στην λίστα των φιναλίστ του κυπέλλου Ελλάδος Γυναικών. Η ομάδα μας στάθηκε αντάξια στον τελικό απέναντι στον μεγάλο αντίπαλό της  Ολυμπιακό

Στην ιστοδελίδα της Ε.Ο.Κ. οι καλύτερες στιμές του ημιτελικού (71-61, με τα Χανιά) και του τελικού (48-59, με τον Ολυμπιακό Π.). Κάντε κλικ στις διευθύνσεις:

ΤΕΛΙΚΟΣ:         https://www.basket.gr/blog/2022/04/10/kύπελλο-γυναικών-τα-highlights-του-τελικού-vid

ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ:   https://www.basket.gr/blog/2022/04/08/kύπελλο-γυναικών-ελευθερία-μ-οα-χανίων

αντιπρωσωπεία μικρών αθλητών μας στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, 2021

6ο καλοκαιρινό Μπασκετμπολ καμπ, 6 -17 Ιουλίου

Ολοκληρώθηκε το 6ο καμπ καλοκαιρινό (δύο εβδομάδων), με καθημερινό πρόγραμμα, Από την Δευτέρα έως Παρασκευή. Την τελευταία ημέρα έλαβε χώρα και ένα 3 ον 3 τουρνουά.

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Α.Ο ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ

Γ.ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ & ΕΚΛΟΓΕΣ, 10.6ου.2020

Η Νέα Διοίκηση της Ελευθερίας. Εκλογή Δ.ς. Από τις 10.6ου.2020

Δ.Σ.

Θέση

Δημητρίου Άρης

Πρόεδρος 

Γκόγκος Νίκος

Αντιπρόεδρος

Παναγόπουλος Βασίλης

Γ. Γραμματέας

Ηλιοπούλου Εφη

Αναπληρωτής Γ.Γ.

Ορφανός Γιώργος

Ταμίας 

Τζαφέρης Χρήστος

Γεν. Αρχηγός Ανδρών

Βώλος βαγγέλης

Γεν. Αρχηγός Γυναικών

Γρηγορόπουλος Νέστωρ

Μέλος

Τζαφέρης Φώντας

Μέλος

 

 

Ρουμπίνη Τασία

Αναπληρωματικό Μέλος

Ντάλλα Πάττυ

Αναπληρωματικό Μέλος

Για την Εξελεγτική επιτροπή, μέλη είναι:

 Βαϊτσης Αποστόλης, Σταυρουλάκης Γιώργος, Πασσαλίδης Παναγιώτης, 

Κλήση στην Εθνική Ελλάδος γυναικών, για την Διονυσία Αλεξανδρή. Για πρώτη φορά στην ιστορία της Ελευθρίας καλείται αθλητής της, στην εθνική ομάδα. Η τιμή για τον σύλλογο είναι μεγάλη, ενώ η Διονυσία, επιβραβεύεται για την μακροχρόνια εξαιρετική απόδοσή της. (Σεζόν 2019-2020)

οι δύο ομάδες, Αλληλέγγυο Σχολείο-Ελευθερία, Κυριακή 22.12 ώρα 15.00, πριν το παιχνίδι.
Από το εορταστικό αγώνα μας με το Αλληλέγγυο Σχολείο, κατά του ρατσισμού.

ΟΠΑΠ, Αθλητικές Ακαδημίες - Εταιρική υπευθυνότητα. (07.03.2020)

Δράση του προγράμματος ΟΠΑΠ, Αθλητικές Ακαδημίες - Εταιρική υπευθυνότητα, το πρωί του Σαββάτου 03 Μαρτίου 2020. Προπόνηση και αθλητικά μπασκετικά παιχνίδια, ομιλίες για τη διατροφή και άλλα θέματα σε μικρούς και μικρές, από τους αθλητές μας, από τους απεσταλμένους του ΟΠΑΠ, παρουσία και προπονητών του συλλόγου. 

ΟΠΑΠ, Αθλητικές Ακαδημίες - Εταιρική υπευθυνότητα. (07.03.2020)

ΟΠΑΠ, Αθλητικές Ακαδημίες - Εταιρική υπευθυνότητα. (07.03.2020)

ΟΠΑΠ, Αθλητικές Ακαδημίες - Εταιρική υπευθυνότητα. (07.03.2020)

κοπή της πίτας μας για το 2020

πολύς κόσμος στην εκδήλωση, όπως κάθε χρόνο.

Έγινε, Σάββατο 22.02.2020 στις 11.00 τιο πρωί, παρουσία πλήθους κόσμου, των φίλων του συλλόγου, της δημοτικής Αρχής, πολιτικών παραγόντων και στελεχών της Ένωσης, η κοπή της πίτας μας για το 2020.

Ως είθισται, κατά την ετήσια πάράδοση του συλλόγου, η Ελευθερία βράβευσε αθλητές που εισήχθηκαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Η είδηση της ημέρας, εντυπωσιακή, ήταν αυτή που συζητήται εδώ και καιρό, δηλαδή η ανακοίνωση του Δημάρχου μας κ. Ευθυμίου, για την η μετατροπή του ανοικτού μας σε κλειστό.

ακολουθεί φωτογραφικό υλικό

Ο Δήμαρχός μας, αναγγέλει την μετατροπή του ανοικτού σε κλειστό

Ο Βουλευτής κ. Σπανάκης, χαιρετίζει την εκδήλωση.

ο Πρόεδρός μας κ. Δημητρίου

ο Πρόεδρός μας κ. Δημητρίου

Ο Βουλευτής κ. Σπανάκης, βραβεύει τον αθλητής (εφήβων & νέων ανδρών) Γιαννικόπουλο.

η παίκτρια Λούίζα Προέδρου, που φέτος έχει δανεισθεί στον Α.Ο. Μάνδρα, με το βραβείο της.

ο αθλητής μας Ορφανάκος (εφήβων & νέων ανδρών), με το βραβείο του.

η πίτα

ο Αντιπρόεδρος κ. Γκόγκος, και το παλειότερο μέλος στην διοίκηση της Ελευθερίας, κόβει την πίτα.

ο Δήμαρχός μας κ. Ευθυμίου με τον παλαιό Π΄ροεδρό μας κ. Σταυρουλάκη.

Δημοτικοί Σύμβουλοι, ανάμεσά τους Αντιδήμαρχοι, αλλά και στελέχη της Ε.Σ.Κα.Ν.Α.

όπως είπαμε , αρκετός κόσμος στην τελετή.

Κάποια στιγμή αδιαχώρητο.

τέλος φωτογραφικής έκθεσης για την Πίτα 2020

Χοροεσπερίδα 2020

Με μεγάλη επιτυχία έγινε η χοροεσπερίδα, της Ελευθερίας στον "Καταρράκτη", στο Μοσχάτο, ως είθισται τα τελευταία χρόνια, το μεσημέρι της Κυριακής 09.02.20. Αρκετός κόσμος, φίλοι και στελέχη της ομάδας, απήλαυσαν το εξαιρετικό φαγητό του κέντρου υπό την συνοδεία του μουσικού προγράμματος επικεφαλής τον Άκη Δείξιμο. Παρούσα η Δημοτική αρχή με τον Δήμαρχό μας και άλλα στελέχη της Δημοτικής αρχής.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό.

Ο Δήμαρχός μας κ. Ευθυμίου, με την παρουσιάστρια και μέλος του Δ.Σ. της Ελευθερίας, κ. Ντάλλα

Ο Δήμαρχός μας, Συγχαίρει προτού βραβεύσει τον αθλητή μας, Γιάννη Μπουρσούκη

Ο Αντιδήμαρχος κ. Φελλάς, βραβεύει την παλιά μας αθλήτρια Μάγδα Τζιορτζίδου, και σήμερα έφορα σε αγωνιστικά τμήματα, υπό το βλέμμα του Προέδρου μας κ. Δημητρίου και της κ. Ντάλλα.

η γυναικεία μας ομάδα, με τους προπονητές της.

επίσης παίκτριες της ομάδας μας

Στο τραπέζι της ανδρικής μας ομάδας

Επίσης η ανδρική μας ομάδα

............................................................................

ο κ . Γκόγκος και η παρέα του.

Δείπνο στον "Καταρράκτη" στα πλαίσια του 1ου Bread Factory, στις 21,22, 23 Σεπτεμβρίου 2019

Στα πλαίσια του 1ου τουρνουά "Bread Factory",  και αμέσως μετά την λήξη της πρώτης μέρας του τουρνουά, στο κέντρο Καραρράκτης του οποίου ο ιδιοκτήτης κ. Σαλαπατάρας,  εκ των χορηγών της διοργάνωσης, παρέθεσε δείπνο, με βτην παρουσία στελεχών και αθλητών των ομάδων που συμμετέχουν στο τουρνουά. Η βραδιά ήταν εξαιρετική, με βραβεύσεις υπο την συνοδεία των εξαιρετικών εδεσμάτων του καταστήματος.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό.

λήξη της βραδιάς, με πόζα από όσους αθλητές και αθλήτριες ήταν ακόμη στη γιορτή.

ο Δήμαρχός μας, κ. Ευθυμίου και ο πρόεδρός μας κ. Δημητριου, βραβεύουν τους πρωταθλητές Ευρώπης, σε μπάσκετ με αμαξίδιο.

Ο αρχηγός της Σπαρτάκ κ. Κωστάλας βραβεύει τον Κώστα Πετρόπουλο των "Bread Factory" τον βασικό χορηγό της διοργάνωσης.

Ο Δήμαρχός μας με τον Αρχηγό της Σπαρτάκ, υπό το βλέμμα του Προέδρου μας.

η "κάπτεν" των Εσπερίδων Κεχαγιά, θυμίζει στον κόσμο την επιτυχία του Αθηναϊκού στο Γιούρο καπ προ δεκαετίας.

Ο Δήμαρχός μας και ο Πρόεδρος, στην βράβευση του οικοδεσπότη κ. Σαλαπατάρα.

1o τουρνουα BREAD FACTORY

Ένα σημαντικό γεγονός, ενδεχομένως το σημαντικώτερο για ομαδικό άθλημα στην πόλη του Μοσχάτου, το 1ο τουρνουα BREAD FACTORY, με την συμμετοχή της Ελευθερίας και 2 ακόμη ομάδων της Α1 Γυναικών, αλλά και της πανίσχυρης ομάδας της Σπάρτακ Μόσχας "Sparta&k Moscow Region Vidnoje", που η παρουσία της δίνει την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε από κοντά, το πανίσχυρο επίπεδο της Ρωσικής ομάδας, με τις σπουδαίες διεθνείς ρωσίδες παίκτριες αλλά και αμερικανίδες. Στο τουρνουά θα συμμετέχει η Ο.Σ.Ε.Κ.Α. (ομοσπονδία μπάσκετ με αμαξίδιο), όπου θα γίνει ένας αγώνας επίδειξης, από εξαιρετικούς αθλητές που αγωνίζονται σε αυτή την εκδοχή του μπάσκετ.

Παραίτηση για προσωπικούς λόγους του Σωτήρη Τσαραπατσάνη

Παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους ο κόουτς της γυναικείας ομάδας, κ. Σωτήρης Τσαραπατσάνης. με την καθοδήγησή του και σε συνεργασία με τον Γιάννη Παπαναστασίου που συνεχίζει στον σύλλογο. Μαζί οδήγησαν την Ελευθερία στην μεγάλη κατηγορία. Το συγκεκριμένο δίδυμο πέτυχε 4 ανόδους και 2 πρωταθλήματα Ε.Σ.Κα.Ν.Α.( (04 &16) και 3 κύπελλα της Ε.Σ.Κα.Ν.Α.(04,14,16) που είναι και τα μοναδικά τρόπαια σε επίπεδο πρώτης ομάδος για το Σύλλογο ενώ στις δύο περιπτώσεις οι επιτυχίες ήταν ετήσιο νταμπλ. Επίσης είχαν 2 ακόμη τελικούς Ε.Σ.Κα.Ν.Α.(13 &14) και έναν τελικό κυπέλλου(14).

Ο Σωτήρης Τσαραπατσάνης, που προέρχεται ως αθλητής από τα σπλάχνα των υποδομών ως την ανδρική ομάδα ως αθλητής, ξεκίνησε νωρίς πριν αποχωρήσει ως παίκτης την προπονητική, ενώ πέρασε και από άλλες μεγάλες ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός και ο Σπόρτιγκ, ενώ συχνά ακόμη και παραλλήλως με την γυναικεία υπήρξε ως πρώτος προπονητής και της ανδρικής ομάδας. Το 2004 ανέβασε την ομάδα των γυναικών στην Α2, αλλά τότε λόγω οικογενειακών προβλημάτων απεχώρησε. Επέστρεψε το 2011(η Ελευθερία είχε πέσει στην Α Ε.Σ.Κα.Ν.Α., όπου η ομάδα ανασυντάχθηκε θέτοντας υποψηφιότητα ανόδου και το 2016 η Ελευθερία ανέβηκε στην Α2, όπου έκανε δύο καλές χρονιές και το 2018 ήρθε η άνοδος στην Α1, που αποτελεί και την μεγαλύτερη επιτυχία του συλλόγου ως τώρα με την παραμονή στην μεγάλη κατηγορία.

Απεβίωσε ο Νίκος Μήλας

Δευ 22 ιουλίου 2019, Απεβίωσε ο Νίκος Μήλας, ένας θρυλικός προπονητής, που ηγήθηκε της κατάκτησης του 1ου ευρωπαϊκού τροπαίου για την Ελλάδα, σε οποιοδήποτε ομαδικό σπορ, δηλαδή το κύπελλο κυπελλούχων του 1968 για την Α.Ε.Κ. Ο κ. Μήλας υπήρξε πρωταθλητής Ελλάδος με τον κιτρινόμαυρο Δικέφαλο και τον Παναθηναίκό, ενώ καθοδήγησε και τον Ολυμπιακό, και άφησε προπονητικό έργο και σε πολλούς άλλους συλλόγους, ως ένας από τους πρωτεργάτες που έβαλαν τις βάσεις, για την ελληνική μπασκετική άνοιξη σε επόμενες δεκαετίες. Ένας σταθμός στην καριέρα του ήταν και η Ελευθερία Μοσχάτου, όπου την καθοδήγησε και δίδαξε, για δύο σεζόν στα μέσα της δεκαετίας του '80. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.

Απεβίωσε ο Γεώργιος Δημητρίου πατέρας του Προέδρου μας

Δυσάρεστο γεγονός στην Ελευθερία. Απεβίωσε ο Γεώργιος Δημητρίου, σε ηλικία 93 ετών, πατέρας του Προέδρου μας κ. Άρη Δημητρίου. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει.

5ο καλοκαιρινό Μπασκετμπολ καμπ

Επίσης η Ελευθερία, για αρκετό διάστημα ως τα μέσα του Ιουλίου, θα κάνει ανοικτές προπονήσεις αγοριών και κοριτσιών. Απευθύνεται σε παιδιά γεννηθέντα στα έτη 2004-2005 &2006, που θα ήθελαν να δοκιμάσουν την ικανότητά τους να αγωνισθούν στην α κατηγορία, όπου ανήκουν οι ομάδες της Ελευθερίας.

Έφυγε από την ζωή ο Γ.Γ. κ. Νίκος Σιώκας

Σήμερα 2-4-2019 και ώρα 14.00 έφυγε από την ζωή, ο Γ.Γ. του Ομίλου μας, κ. Νίκος Σιώκας, που τον τελευταίους μήνες, έδωσε την μάχη με την επάρατη νόσο. Ο Νίκος Σιώκας ήταν ένας άνθρωπος του αθλητισμού, πατέρας του διαιτητή κ. Σιώκα και επί πολλές δεκαετίες ασχολήθηκε με το μπάσκετ και από διοικητικές θέσεις για την Ομοσπονδία, σε Εθνικές ομάδες. Υπήρξε παλαιοτέρα μέλος του Σπόρτιγκ, στις εποχές που κυριαρχούσε στο ελληνικό γυναικείο μπάσκετ. Τα τελευταία χρόνια βρισκόταν στην Ελευθερία, όπου εκτός από την θέση του ως Γ.Γ. του Συλλόγου βοήθησε σε διάφορα αγωνιστικά πόστα διοίκησης.  Έτσι διετέλεσε υπεύθυνος, σε γυναικεία, ανδρική και εφηβική ομάδα. Η απώλειά του γεμίζει θλίψη το σύλλογό μας, κι ευχόμαστε θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

 

Η ανάρτηση του προέδρου μας κ. Δημητρίου

ΘΛΙΨΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ
Σήμερα 2-4-2019 και ώρα 14.00 έφυγε από την ζωή ο αγαπημένος μου φίλος και Γενικός Γραμματέας του συλλόγου μας Νίκος Σιώκας νικημένος από την επάρατο νόσο. Ο Νίκος ήταν μια καθαρά Μπασκετική αθλητική φυσιογνωμία, άμεμπτος, ειλικρινής και αγαπούσε με πάθος αυτό που έκανε. Θα μας λείψουν οι γνώσεις σου και οι απόψεις σου για το άθλημα. Μα ποιό πολύ θα λείψεις σε εμένα που σε είχα δίπλα μου από το 1975 και με στήριζες με όλες σου τις δυνάμεις. Καλό παράδεισο να έχεις αδελφέ μου...

Με επιτυχία έγινε ο ετήσιος χορός της Ελευθερίας, στην Αίθουσα δεξιώσεων, "ο Καταρράκτης"(Κωνσταντινουπόλεως 74, στο Μοσχάτο) το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019, και ώρα από 21:30.

Οι φίλοι του Α.Ο. γέμισαν την αίθουσα, όπου μετά την συνεστίαση ακολούθησε χορός έως τις πρωινές ώρες.

Με την παρουσί τους μας τίμησε η Δημοτική αρχή και δημοτικοί σύμβουλοι, υπό την παρουσία του ιδίου του Δημάρχου μας κ. Ευθυμίου, που επιβράβευσε κατά τον χαιρετισμό του, το έργο της Ελευθερίας στην αθλούμενη νεολαία της πόλης.

Σαβ. ο9.02.2019 ο χορός

ο Αθλητικός Όμιλος Ελευθερία Μοσχάτου, σας προσκαλεί να διασκεδάσετε, στην Αίθουσα δεξιώσεων, "οΚαταρράκτης"(Κωνσταντινουπόλεως 74, στο Μοσχάτο) το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019, και ώρα 21:30.

Στην εκδήλωση θα παρευρίσκονται, οι αθλήτριες και οι αθλητές των πρώτων ομάδων.

Κοπή πίτας Δήμου Μοσχάτου Ταύρου

Κοπή πίτας Δήμου Μοσχάτου Ταύρου, στο πολιτιστικό κλέντρο του Μοσχάτου. Ο Δήμαρχός μας, κ. Ευθυμίου και το Δ.Σ. τίμησε την Γυναικεία μας ομάδα, για την παρουσία της στην Α1, την ομάδα που αγωνίζεται στο ανώτερο επίπεδο εκ μέρους της πόλης για όλα τα ομαδικά αθλήματα, αυτή την σεζόν. Η Ελευθερία ευχαριστεί για την μεγάλη τιμή, καθώς το έργο της θα ήταν αδύνατο χωρίς την δημοτική στήριξη. 

Την ομάδα μας εκπροσώπησαν, ο Πρόεδρος κ Ευθυμίου και ο Αντπρ/ος κ. Γκόγκος. Δυστυχώς τα κορίτσια μας δεν μπόρεσαν να παρεβρεθούν, καθώς είχαν ένα σημαντικό αγώνα για το εθνικό μας πρωτάθλημα Γυναικών.

ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου κ. Ευθυμίου με τον Προεδρό μας κ. Δημητρίου και τις παίκτριες της γυναικείας μας ομάδας, μετά την κοπή της πίτας 2019.

κοπή Πίτας Ε.Σ.Κα.Ν.Α.

Κυριακή 20/01/2019 ώρα 11:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου Λυκαίου Καλλιθέας. Την Ελευθερία εκπροσώπησε ο υπεύθυνος Ακαδημιών του Συλλόγου, κ. Βασίλης Μπουρσούκης

κοπή πίτας 2019

Με μεγάλη επιτυχία έγινε η κοπή της πίτας του 2019. ΠΛήθος φίλων της Ελευθερίας γέμισε ρτο κλειστό, ενώ μας τίμησε με την παρουσία στελεχών της Δημοτικής Αρχής υπό τον ιδιο τον Δήμαρχο κ. Ευθυμίου, αλλά και άλλων φορέων, όπως η Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α.

Η πίτα ήταν προσφορά του κ. Γεωργακόπουλου, ενώ τα γλυκά του κ. Γαλανάκου.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Το Δ.Σ. του Α.Ο. Ελευθερία Μοσχάτου σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας, την τελετή της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου, που θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό Γυμναστήριο Μοσχάτου (Μιαούλη 56), το ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019 και ώρα 11.15, θα ξεκινήσει η εκδήλωση.

καλή χρονιά !!!!

Κυριακη 23/12/2018, Στο 2ο κλειστό γήπεδο του Μοσχάτου  και ώρα 12:00 έγινε η εκδήλωση, κατά του ρατσισμού, που διοργάνωσε η Μεσοποταμία με την συμμετοχή της Ελευθερίας, και συγκεντρώθηκαν τρόφιμα, ενώ παρέστη αρκετός κόσμος αλλά και στελέχη της δημοτικής αρχής υπό τον ίδιο τον Δήμαρχο. Στην εκδήλωση, μίλησαν εκ μέρους της Μεσοποταμίας, ο κ. Χρήστος Κορολής, και Πρόεδρός μας Άρης Δημητρίου και ο Δήμαρχός μας κ. Ανδρέας Ευθυμίου, και όλοι έδωσαν ένα μύνημα κατά του ρατσισμού και του κοινωνικού αποκλεισμού. Ακολούθησε αγώνας, ανάμεσα στην Μεσοποταμία και την Ελευθερία, με μικτές ομάδες αγοριών και κοριτσιών.

Κυριακη 23/12/2018, Στο 2ο κλειστό γήπεδο του Μοσχάτου ( στην Παραλία- Ποσεισώνος & Καποδιστρίου 2-4), και ώρα 12:00, θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας μεταξύ παικτών και παικτριών της Ελευθερίας, με την ομάδα της Μεσοποταμίας.

Καλούμε όλους τους φίλους την ομάδας να δώσουν το παρόν, σε έναν αγώνα που το μπάσκετ παίζει δεύτερο ρόλο.

Συγκεντρώνουμε τρόφιμα για την ενίσχυση του "καλαθιού αλληλεγγύης" της Μεσοποταμίας

 

ΌΧΙ ΣΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ. Αλληλέγγυο Σχολείο Μεσοποταμιας-Ελευθερία Μοσχάτου

 

Με επιτυχία  έγινε ο χορός του συλλόγου μας το Σάββατο 24.03.2018 στον "Καταρράκτη"

 

Εβδομάδα του ετήσιου χορού του Α.Ο.Ε.Μ. στο κέντρο Καταρράκτης στο Μοσχάτο, Κωνσταντινουπόλεως 74. Η Ελευθερία περριμένει τους φίλους της να δώσουν το παρόν

 

 

φωτο από την κοπή της πίτας μας, στην πολυπληθή εκδήλωση στο κλειστό (10.ο2.2018).

 

Με την κοπή της πίτας ξεκινά η εβδομάδα. Ο σύλλογος καλεί τους φίλους του στην εκδήλωση.

 

Έγινε την Κυριακή 21.05.2017 η γιορτή της Ε.Σ.Κα.Ν.Α., στην Γλυφάδα. Οι Ελευθερία έδωσε το παρόν με αποστολή ομάδων, κοριτσιών και αγορών. Στα ολ σταρ γκέιμ αγοριών και κοριτσιών, υπήρχε συμμετοχή αθλητρτιών και αθλητών του Συλλόγου. Η εκδήλωση σημαίνει και την λήξη της αγωνιστικής περιόδου.

ο χορός του Α.Ο.Ε.Μ. o3.o2.2017

Με μεγάλη επιτυχία και προσέλευση, έγινε χορός του συλλόγου, στο κέντρο ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ (Ελ. Βενιζέλου/Θησέως 365, Τζιτζιφιές, απέναντι από τον τερματισμό της γραμμής τρόλεϊ της γραμμής 5) .

η Φωτό είναι από την γιορτή της κοπής της πίττας της Ε.Σ.Κα.Ν.Α. τον 2ο του 2018, όπου η ομάδα των παίδων μας βραβεύτηκε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Β' κατηγορίας 2016-2017.

 

η φωτογραφία(3οςν2017) είναι από την κοινή προπόνηση των παμπαίδων,με την ομάδα Ανταίος, με πολλά παιδιά μεταναστών, του κ. Βελληνιάτη, που ανήκε παλαιότερα στην ομάδα προπονητών του συλλόγου, και είναι ο άνθρωπος που ανακάλυψε τους Αντετοκούνμπο και τους οδήγησε να ασχοληθούν με το μπάσκετ

 

πίτα 2017

Έγινε η κοπή της πίτας του Α.Ο.Ε.Μ., όχι στο κλειστό ως συνήθως, όπου γίνονταν εκδηλώσεις χορού, αλλά  στις ωραίες αίθουσες του Πολιτιστικού Κέντρου Δήμου Μοσχάτου-Tαύρου ( Ομήρου, Κων/πόλεως και Διονύσιου Σολωμού ), στο Μοσχάτο, που μας παρείχε η Δημοτική Αρχή.

Η εκδήλωση , της οποία το βασικό μέρος, έγινε στην εξαίρετη θεατρική αίθουσα του συγκροτήματος, υπό τις ευλογίες του ιερέως, που ευχήθηκε νίκες και κυρίως «αθλητισμό» από τον σύλλογό μας.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο, καθώς η ομάδα δημοτικών χορών του Δήμου, παρουσίασε 4 νησιώτικους χορούς.

Η πίτα ήταν προσφορά του κυρίου Γεωργόπουλου, που είναι και γονιός αθλουμένης στην Ελευθερία, ενώ στον ωραίο μπουφέ που είχαμε στήσει στον προθάλαμο, τα ωραία ζαχαρωτά ήταν προσφορά των εργαστηρίων του κ. Γαλανάκου, επίσης γονέας αθλουμένου στην Ελευθερία μας.

Σχεδόν σύσσωμη παρέστη, η δημοτική αρχή, ο Δήμαρχός μας κ. Ευθυμίου που χαιρέτισε την συνάντηση, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί σύμβουλοι, με τους προϊσταμένους των αθλητικών του Δήμου, κ. Φελλά και Κόλλια. Επίσης ο κ. Μπούτσης. Επίσης παρέστη ο πρόεδρος της Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α. κ. Λυμπεράτος.

Ο πρόεδρός μας, έκανε αναφορά στις προσπάθειές μας, αλλά και το πλήγμα, ενός μεγάλου προστίμου που έχει δεχτεί ο σύλλογός μας(και αρκετοί άλλοι στο Μοσχάτο), από το ΙΚΑ, όπου απαιτεί ποσά χιλιάδων ευρώ από την Ελευθερία, όταν είναι γνωστό πως ο σύλλογος μετά βίας προσπαθεί να ισοσκελίσει τα έξοδά του. Δυστυχώς όλοι οι παριστάμενοι και άλλων φορέων, κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου, πως πολλά σωματεία, θα κινδυνεύσουν με αφανισμό, εάν η πολιτεία επιμείνει να τα αντιμετωπίσει ως κερδοσκοπικές εταιρείες, όταν είναι γνωστό, πως η ύπαρξή τους και λειτουργία στηρίζεται στην εθελοντική προσφορά. Στο τέλος κάποια μέρα και τους θεατές των αγώνων, κάποια ομάδα ελέγχου θα τους θεωρήσει υπαλλήλους και θα απαιτεί πρόστιμα για την παρουσία τους. Και ρωτά κανείς, τα παιδιά όλων αυτών που θα αθλούνται;

Στην τελετή ο σύλλογος τίμησε αθλητές τις επιτύχιες στις σπουδές τους(ΑΕΙ-ΤΕΙ)  άλλα και φίλους του Α.Ο.Ε.Μ. για την προσφορά τους. Τον αθλητή μας Νικολαϊδη, βράβευσε ο Δήμαρχος κ. Ευθυμίου. Τον αθλητή μας Καψή, ο πρόεδρος της Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α. κ. Λυμπεράτος. Για λογαριασμό των αθλητών,  Ιγιάμου Περισανίδη, Φρυδάκη και Σωτηρίου, τα βραβεία τους παρέλαβε ο έφορος των εφήβων, κ. Καψής, ένα άνθρωπος με πολύ μεγάλη προσφορά στον Α.Ο.Ε.Μ. και πατέρας δύο αθλητών μας. Επίσης Ο Πρόεδρος τίμησε τον κ. Ξενοφώντα Τζαφέρη υπό την εποπτεία του οποίου, ο Α.Ο.Ε.Μ. ‘εχει τακτοποιήσει πλήρως τα βιβλία της, και έτσι ο Α.Ο.Ε.Μ. είναι ένας από του ελάχιστους συλλόγους, που έχει τεθεί στην Διαύγεια. Το βραβείο παρέλαβε ο αθλητής μας και γιός Χρήστος Τζαφέρης, αρχηγός της ανδρικής ομάδας. Και αυτό το βραβείο, όπως και το επόμενο ανήκουν σε όλα αυτά που αναφέραμε προηγουμένως. Πως σύλλογοι όπως η Ελευθερία, ζουν από την εθελοντική εργασία και προσφορά και γι αυτό δεν μπορεί η στεγνή ματιά ενός κράτους να τα αντιμετωπίζει ως κερδοσκοπικές εταιρείες, αλλά μα να τις βοηθά στο έργο τους. Το τελευταίο βραβείο, δόθηκε στην Ελεάνα Μπαλάσου, μητέρα αθλητού μας, που ως πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου, βοηθά τον σύλλογο. Το βραβείο δόθηκε από τον κ. Αντωνάκο, γραμματέα του Συμβουλίου του Δήμου μας. Επίσης ωραία στιγμή, όταν η Πάτι Ντάλλας, γραμματέας του Εμπορικού συλλόγου, ανέβασε στην σκηνή τις κορασίδες, που έχει υπό την προστασία της.

ο χορός του Α.Ο.Ε.Μ. 03.02.2017

Με μεγάλη επιτυχία και προσέλευση, έγινε χορός του συλλόγου, στο κέντρο ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ (Ελ. Βενιζέλου/Θησέως 365, Τζιτζιφιές, απέναντι από τον τερματισμό της γραμμής τρόλεϊ της γραμμής 5) .

Με την παρουσία, του Δημάρχου μας, μελών της Δημοτικής αρχής, παραγόντων ομοσπονδιών και της Διατησίας, Αθλητών και αθλητριών και φίλων, ήταν μια ωραία βραδιά με αρκετό κέφι, καλό φαγητό και χορό.

φωτό: Οι παίκτριές μας με το τρόπαιο του πρωταθλήματος.

Την εβδομάδα που πέρασε, παραδόθηκαν ,στην κοπή της πίτας της Ε.Σ.Κα.Ν.Α., τα τρόπαια για τα πρωταθλήματα, Γυναικών (Α΄  Ε.Σ.Κα.Ν.Α.), Κορασίδων (Β΄  Ε.Σ.Κα.Ν.Α.), Πάιδων (Γ΄  Ε.Σ.Κα.Ν.Α.).

 

Τα τρόπαια του νταμπλ γυναικών και του πρωταθλήματος β παίδων.

επιστροφή στην Α2

Αγιασμός και ομιλία του Γ. Σιγάλα σε μικρούς αθλητές και τους γονείς τους, το Σάββατο 17.09.2017, σηματοδοτεί την νέα σεζόν. Στη φωτο, ο Πρόεδρος κ. 'Αρης Δημητρίου και ο Αντ/ος κ. Νίκος Γκόγκος, χαιρετίζουν τους παρευρισκόμενους. (Φωτό τπ Μοασχάτο-Ταύρος Σπόρτι)