προπονήσεις Ακαδημιών

Το προσωρινό πρόγραμμα μικρών υποδομών:  

Κάποιοι αθλητές που έχουν κληθεί από τους προπονητές, σε τμήμα εκτός της ηλικίας τους, θα ακολουθήσουν την εντολή τους.

ΑΝΟΙΚΤΟ   ΚΛΕΙΣΤΟ
ΣΑΒΒΑΤΟ 19.09
…… ……  
08:00-09:00
Μινι Αγορια  ('08  ≤)
…… ……  
09:00-10:00
Προμινι Αγορια ('09  ≤)
…… ……  
10:00-11:00
Α Junior Αγορια ('10 ≤)
…… ……  
11:00-12:00
C Junior Αγορια ( 13 -'15 ≤ )
…… ……  
12:00-13:00
Junior Κοριτσια  ('10-'15 ≤ )
ΚΥΡΙΑΚΗ 20.09
…… ……  
09:00-10:00
Α Junior Αγορια ('10 ≤)
10:00-11:30
Προμινι Αγορια ('09  ≤)  
10:00-11:20
Παμπαιδες ('06-'07 ≤ )
11:30-13:00
Μινι Αγορια  ('08  ≤)  
11:20-12:30
Β Junior Αγορια ('11-'12 ≤ )
…… ……   12:30-18:30 αγων/κά τμήματα
……   ……  
 ……  ……  
18:30-20:00
Παγκ/δες-Μινι Κοριτσια ('06-'09 ≤ )
ΑΝΟΙΚΤΟ   ΚΛΕΙΣΤΟ

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK:  https://www.facebook.com/groups/1037137659643885/ 

O πολυπληθέστερος αθλητικός σύλλογος στην πόλη του Μοσχάτου. Διαθέτει τμήματα μπάσκετ, αγοριών & κοριτσιών.

Διεύθυνση Γραφείων : Μιαούλη και Καποδιστρίου (όπισθεν γηπέδου ποδοσφαίρου).

 Τηλ., fax: 210 94 80 760   e-mail: eleftheriamoschatou@gmail.com

ο εσωτερικός κανονισμός λειτουργίας του Συλλόγου, υπάρχει στην υποσελίδα "Ελευθερία". Παρακαλούνται όλοι, έφοροι, προπονητές, αθλούμενοι, αλλά και γονείς κηδεμόνες να τον διαβάσουν.

Καθημερινώς (Δευτέρα-Παρασκευή), στις ώρες  19:00-21:00, στο γραφείο της ομάδας θα γίνονται οι εγγραφές για την νέα σεζόν, Σάββαστο 10:30-13:00, Κυριακή 11:30-13:00

Παρακαλούνται οι επισκέπτες να τηρούν τις οδηγείες προφύλαξης, με την χρήση μάσκας.

…………………………………………………………………………………………………… 

Η νέα σεζόν θα ε΄χει τις πρώτες ομάδες μας στις Εθνικές κατηγορίες (Α1 Γυναικών, Γ Εθνική Ανδρών), ενώ όλες οι υποδομές μας θα αγωνίζονται στην α κατηγορία.

6ο καλοκαιρινό Μπασκετμπολ καμπ, 6 -17 Ιουλίου

Ολοκληρώθηκε το 6ο καμπ καλοκαιρινό (δύο εβδομάδων), με καθημερινό πρόγραμμα, Από την Δευτέρα έως Παρασκευή. Την τελευταία ημέρα έλαβε χώρα και ένα 3 ον 3 τουρνουά.

Α.Ο. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ

Η «Ελευθερία» συνεχίζει με μεγαλύτερη δύναμη

Εγγραφές για τη νέα περίοδο 2020-2021 

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Αγαπητά μας  παιδιά που αθλείσθε στην Ελευθερία

Φίλες και φίλοι,

Συνεχίζουμε την 47χρονη επιτυχημένη πορεία μας στο χώρο του τοπικού ερασιτεχνικού αθλητισμού και σας καλούμε να εγγραφείτε για τη νέα περίοδο 2020 – 2021. Περάσαμε όλες και όλοι μία δύσκολη περίοδο με την πανδημία αλλά επανερχόμαστε πιο δυνατοί και αποφασισμένοι να συνεχίσουμε τις  επιτυχίες μας.

Μεγάλες επιτυχίες που σχετίζονται τόσο με την ιδιαίτερα υψηλή συμμετοχή αθλούμενων στις ακαδημίες μας όσο και με τις μεγάλες κατακτήσεις:  τόσο της Γυναικείας μας ομάδας μπάσκετ που πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια στην Α΄ Εθνική όσο και με την άνοδο της Ανδρικής μας ομάδας στη Γ΄ Εθνική κατηγορία.

Όμως, αυτές οι πολύ μεγάλες επιτυχίες δεν θα υπήρχαν εάν δεν είχαμε αναπτύξει και συνεχίζουμε να αναπτύσσουμε τις ακαδημίες μας  προσφέροντας όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για την άνθησή  τους ως ζωντανά κύτταρα της κοινωνίας μας. Για όλους τους παραπάνω λόγους:

ü  Ζητάμε και συνάμα  ευελπιστούμε  στο να έχουμε την υποστήριξη πρώτα από όλους απο  εσάς τους γονείς  γιατί  εμπιστεύεσθε  τα παιδιά σας στην Ελευθερία και επιθυμείτε την καλή πορεία του Συλλόγου μας. Η ενεργή συμμετοχή σας αποτελεί το οξυγόνο της «Ελευθερίας». 

ü  Ζητάμε και συνάμα  ευελπιστούμε στην   υποστήριξη από τους θεσμικούς φορείς: Από το Δήμο μας, το Δήμο Μοσχάτου- Ταύρου που είναι αρωγός στην προσπάθεια μας και τον χρειαζόμαστε ακόμη περισσότερο κοντά μας. 

ü   Διεκδικούμε από την Περιφέρεια Αττικής και το Υπουργείο Αθλητισμού επιχορηγήσεις αλλά και νέες υποδομές και εγκαταστάσεις που τόσο έχουμε ανάγκη και αναλογούν στη σημαντική αθλητική προσπάθεια που διεξάγουμε. 

ü  Χρειαζόμαστε τις τοπικές επιχειρήσεις για να συμβάλλουν με το δικό τους τρόπο στην πρόοδο του συλλόγου με δωρεές και ανταποδοτικές  χορηγίες σε οικονομικούς πόρους, προϊόντα και υπηρεσίες καθώς η επιτυχία του συλλόγου τονώνει την τοπική αγορά με πολλούς τρόπους. 

Συνεχίζουμε με περισσότερο πείσμα να καλλιεργούμε τον τοπικό ερασιτεχνικό αθλητισμό γιατί:

  • Υποστηρίζουμε την τοπικότητα καθώς ο αθλητισμός πρώτα από όλα είναι φιλία,  επικοινωνία και αλληλεγγύη με τους συνανθρώπους που ζούμε στην ίδια γειτονιά, στην ίδια πόλη. 
  • Είμαστε φανατικά υπέρμαχοι του ερασιτεχνικού αθλητισμού γιατί αποτελεί  καθοριστικό παράγοντα σωματικής και ψυχικής υγείας, ευνοεί την άμιλλα απέναντι  σε ένα αδυσώπητο ανταγωνισμό προσφέροντας  ικανοποίηση και χαρά στους συμμετέχοντες. 

Συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε τον αθλητισμό στην πόλη μας με κάθε τρόπο καθώς:

  • δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες τοπικής αθλητικής ανάπτυξης με νέες υποδομές και εξοπλισμό,
  • αντιπαλεύει τον κοινωνικό αποκλεισμό και ενδυναμώνει την κοινωνική συνοχή,
  • τονώνει το αίσθημα  του «ανήκειν» στους συμπολίτες μας,
  • συνεισφέρει στην ενίσχυση του κύρους και της φήμης της περιοχής μας,
  • συμβάλλει στη διαμόρφωση της  ιδιαίτερης ταυτότητας του τόπου μας και

ισχυροποιεί την τοπική συνείδηση στην πόλη μας. 

Ελάτε να συνεχίσουμε όλοι μαζί στο κοινό μας σκοπό.

Η «Ελευθερία» θριαμβεύει όπως και η ίδια η ανθρώπινη ελευθερία  

ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ Α.Ο ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ

Ασφάλιση όλων των αθλουμένων της Ελευθερίας

Α.Ο. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ – ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ –ΟΜΙΛΟΣ ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗΣ  ΑΘΗΝΩΝ

Αγαπητοί γονείς.

Στα πλαίσια της συνεχούς προσπάθειας για την καλύτερη και ασφαλέστερη εκγύμναση των αθλητών και των αθλητριών του συλλόγου μας, εκ μέρους του Δ.Σ. ο Πρόεδρος κ. Άρης Δημητρίου έκλεισε μία μεγάλη συμφωνία για όλους τους αθλητές και αθλήτριες  όλων των τμημάτων και όλων των ηλικιών, με την Εθνική Ασφαλιστική και τον Όμιλο της Ευρωκλινικής, εξασφαλίζοντας για ένα χρόνο, εντελώς δωρεάν εξετάσεις για τα επείγοντα και τακτικά περιστατικά στην Ευρωκλινική Αθηνών και  Ευρωκλινική  Παίδων, 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο, όπως αυτά αναφέρονται στο συμβόλαιο σύμβασης.

Έχουν εκδοθεί ατομικές κάρτες για όλους τους αθλητές και όλες τις αθλήτριες, όλων των ηλικιών και όλων των τμημάτων, τις οποίες θα παραλάβουν οι έφοροι των τμημάτων από το Δ.Σ και θα τις παραδώσουν στους δικαιούχους.

Οι κάρτες πρόσβασης είναι ατομικές και ισχύουν μόνο για τους αθλητές/τριες  των τμημάτων. Σε συνεργασία με το Δ.Σ. και την Εθνική Ασφαλιστική, οι γονείς μπορούν να προσθέσουν και επιπλέον προαιρετικές παροχές, με συμβολικό τίμημα, όπως π.χ. με 60 Ευρώ το χρόνο εξασφαλίζουμε πλήρη έξοδα από ατύχημα (γάζες/ράμματα/νάρθηκα/ειδικό υγειονομικό υλικό) και επαναλαμβάνουμε ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ.

 Με εκτίμηση

Άρης Δημητρίου,

Πρόεδρος Δ.Σ.

σεζόν 2020-2021