Με επιτυχία  έγινε ο χορός του συλλόγου μας το Σάββατο 24.03.2018 στον "Καταρράκτη"

 

Εβδομάδα του ετήσιου χορού του Α.Ο.Ε.Μ. στο κέντρο Καταρράκτης στο Μοσχάτο, Κωνσταντινουπόλεως 74. Η Ελευθερία περριμένει τους φίλους της να δώσουν το παρόν

 

 

φωτο από την κοπή της πίτας μας, στην πολυπληθή εκδήλωση στο κλειστό (10.ο2.2018).

 

Με την κοπή της πίτας ξεκινά η εβδομάδα. Ο σύλλογος καλεί τους φίλους του στην εκδήλωση.

 

Έγινε την Κυριακή 21.05.2017 η γιορτή της Ε.Σ.Κα.Ν.Α., στην Γλυφάδα. Οι Ελευθερία έδωσε το παρόν με αποστολή ομάδων, κοριτσιών και αγορών. Στα ολ σταρ γκέιμ αγοριών και κοριτσιών, υπήρχε συμμετοχή αθλητρτιών και αθλητών του Συλλόγου. Η εκδήλωση σημαίνει και την λήξη της αγωνιστικής περιόδου.

ο χορός του Α.Ο.Ε.Μ. o3.o2.2017

Με μεγάλη επιτυχία και προσέλευση, έγινε χορός του συλλόγου, στο κέντρο ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ (Ελ. Βενιζέλου/Θησέως 365, Τζιτζιφιές, απέναντι από τον τερματισμό της γραμμής τρόλεϊ της γραμμής 5) .

η Φωτό είναι από την γιορτή της κοπής της πίττας της Ε.Σ.Κα.Ν.Α. τον 2ο του 2018, όπου η ομάδα των παίδων μας βραβεύτηκε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Β' κατηγορίας 2016-2017.

 

Λήξη αγωνιστικών υποχρεώσεων, σεζόν 2016-17

η φωτογραφία(3οςν2017) είναι από την κοινή προπόνηση των παμπαίδων,με την ομάδα Ανταίος, με πολλά παιδιά μεταναστών, του κ. Βελληνιάτη, που ανήκε παλαιότερα στην ομάδα προπονητών του συλλόγου, και είναι ο άνθρωπος που ανακάλυψε τους Αντετοκούνμπο και τους οδήγησε να ασχοληθούν με το μπάσκετ

 

πίτα 2017

Έγινε η κοπή της πίτας του Α.Ο.Ε.Μ., όχι στο κλειστό ως συνήθως, όπου γίνονταν εκδηλώσεις χορού, αλλά  στις ωραίες αίθουσες του Πολιτιστικού Κέντρου Δήμου Μοσχάτου-Tαύρου ( Ομήρου, Κων/πόλεως και Διονύσιου Σολωμού ), στο Μοσχάτο, που μας παρείχε η Δημοτική Αρχή.

Η εκδήλωση , της οποία το βασικό μέρος, έγινε στην εξαίρετη θεατρική αίθουσα του συγκροτήματος, υπό τις ευλογίες του ιερέως, που ευχήθηκε νίκες και κυρίως «αθλητισμό» από τον σύλλογό μας.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο, καθώς η ομάδα δημοτικών χορών του Δήμου, παρουσίασε 4 νησιώτικους χορούς.

Η πίτα ήταν προσφορά του κυρίου Γεωργόπουλου, που είναι και γονιός αθλουμένης στην Ελευθερία, ενώ στον ωραίο μπουφέ που είχαμε στήσει στον προθάλαμο, τα ωραία ζαχαρωτά ήταν προσφορά των εργαστηρίων του κ. Γαλανάκου, επίσης γονέας αθλουμένου στην Ελευθερία μας.

Σχεδόν σύσσωμη παρέστη, η δημοτική αρχή, ο Δήμαρχός μας κ. Ευθυμίου που χαιρέτισε την συνάντηση, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί σύμβουλοι, με τους προϊσταμένους των αθλητικών του Δήμου, κ. Φελλά και Κόλλια. Επίσης ο κ. Μπούτσης. Επίσης παρέστη ο πρόεδρος της Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α. κ. Λυμπεράτος.

Ο πρόεδρός μας, έκανε αναφορά στις προσπάθειές μας, αλλά και το πλήγμα, ενός μεγάλου προστίμου που έχει δεχτεί ο σύλλογός μας(και αρκετοί άλλοι στο Μοσχάτο), από το ΙΚΑ, όπου απαιτεί ποσά χιλιάδων ευρώ από την Ελευθερία, όταν είναι γνωστό πως ο σύλλογος μετά βίας προσπαθεί να ισοσκελίσει τα έξοδά του. Δυστυχώς όλοι οι παριστάμενοι και άλλων φορέων, κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου, πως πολλά σωματεία, θα κινδυνεύσουν με αφανισμό, εάν η πολιτεία επιμείνει να τα αντιμετωπίσει ως κερδοσκοπικές εταιρείες, όταν είναι γνωστό, πως η ύπαρξή τους και λειτουργία στηρίζεται στην εθελοντική προσφορά. Στο τέλος κάποια μέρα και τους θεατές των αγώνων, κάποια ομάδα ελέγχου θα τους θεωρήσει υπαλλήλους και θα απαιτεί πρόστιμα για την παρουσία τους. Και ρωτά κανείς, τα παιδιά όλων αυτών που θα αθλούνται;

Στην τελετή ο σύλλογος τίμησε αθλητές τις επιτύχιες στις σπουδές τους(ΑΕΙ-ΤΕΙ)  άλλα και φίλους του Α.Ο.Ε.Μ. για την προσφορά τους. Τον αθλητή μας Νικολαϊδη, βράβευσε ο Δήμαρχος κ. Ευθυμίου. Τον αθλητή μας Καψή, ο πρόεδρος της Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α. κ. Λυμπεράτος. Για λογαριασμό των αθλητών,  Ιγιάμου Περισανίδη, Φρυδάκη και Σωτηρίου, τα βραβεία τους παρέλαβε ο έφορος των εφήβων, κ. Καψής, ένα άνθρωπος με πολύ μεγάλη προσφορά στον Α.Ο.Ε.Μ. και πατέρας δύο αθλητών μας. Επίσης Ο Πρόεδρος τίμησε τον κ. Ξενοφώντα Τζαφέρη υπό την εποπτεία του οποίου, ο Α.Ο.Ε.Μ. ‘εχει τακτοποιήσει πλήρως τα βιβλία της, και έτσι ο Α.Ο.Ε.Μ. είναι ένας από του ελάχιστους συλλόγους, που έχει τεθεί στην Διαύγεια. Το βραβείο παρέλαβε ο αθλητής μας και γιός Χρήστος Τζαφέρης, αρχηγός της ανδρικής ομάδας. Και αυτό το βραβείο, όπως και το επόμενο ανήκουν σε όλα αυτά που αναφέραμε προηγουμένως. Πως σύλλογοι όπως η Ελευθερία, ζουν από την εθελοντική εργασία και προσφορά και γι αυτό δεν μπορεί η στεγνή ματιά ενός κράτους να τα αντιμετωπίζει ως κερδοσκοπικές εταιρείες, αλλά μα να τις βοηθά στο έργο τους. Το τελευταίο βραβείο, δόθηκε στην Ελεάνα Μπαλάσου, μητέρα αθλητού μας, που ως πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου, βοηθά τον σύλλογο. Το βραβείο δόθηκε από τον κ. Αντωνάκο, γραμματέα του Συμβουλίου του Δήμου μας. Επίσης ωραία στιγμή, όταν η Πάτι Ντάλλας, γραμματέας του Εμπορικού συλλόγου, ανέβασε στην σκηνή τις κορασίδες, που έχει υπό την προστασία της.

ο χορός του Α.Ο.Ε.Μ. 03.02.2017

Με μεγάλη επιτυχία και προσέλευση, έγινε χορός του συλλόγου, στο κέντρο ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ (Ελ. Βενιζέλου/Θησέως 365, Τζιτζιφιές, απέναντι από τον τερματισμό της γραμμής τρόλεϊ της γραμμής 5) .

Με την παρουσία, του Δημάρχου μας, μελών της Δημοτικής αρχής, παραγόντων ομοσπονδιών και της Διατησίας, Αθλητών και αθλητριών και φίλων, ήταν μια ωραία βραδιά με αρκετό κέφι, καλό φαγητό και χορό.

φωτό: Οι παίκτριές μας με το τρόπαιο του πρωταθλήματος.

Την εβδομάδα που πέρασε, παραδόθηκαν ,στην κοπή της πίτας της Ε.Σ.Κα.Ν.Α., τα τρόπαια για τα πρωταθλήματα, Γυναικών (Α΄  Ε.Σ.Κα.Ν.Α.), Κορασίδων (Β΄  Ε.Σ.Κα.Ν.Α.), Πάιδων (Γ΄  Ε.Σ.Κα.Ν.Α.).

 

Τα τρόπαια του νταμπλ γυναικών και του πρωταθλήματος β παίδων.

Αγων. Υποχρεώσεις 08.10 έως 14.10 (4)

επιστροφή στην Α2

Αγιασμός και ομιλία του Γ. Σιγάλα σε μικρούς αθλητές και τους γονείς τους, το Σάββατο 17.09.2017, σηματοδοτεί την νέα σεζόν. Στη φωτο, ο Πρόεδρος κ. 'Αρης Δημητρίου και ο Αντ/ος κ. Νίκος Γκόγκος, χαιρετίζουν τους παρευρισκόμενους. (Φωτό τπ Μοασχάτο-Ταύρος Σπόρτι)